Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Φρίκη στο Αίγιο: Νεκρό βρέφος σε κάδο σκουπιδιών! Συνελήφθη η μάνα του!

Σοκαριστικές αποκαλύψεις!

18 Απριλίου 2019 12:57
Φρίκη στο Αίγιο: Νεκρό βρέφος σε κάδο σκουπιδιών! Συνελήφθη η μάνα του!

Η τραγωδία με το νεκρό βρέφος σοκάρει το Αίγιο από το πρωί. Η 30χρονη μητέρα φέρεται να πέταξε το νεογέννητο σε κάδο σκουπιδιών στο Αίγιο, με αποτέλεσμα το αγγελούδι να ξεψυχήσει.

Σύμφωνα με πληροφορίες, υπήρξε ανώνυμη καταγγελία πως η εν λόγω γυναίκα πέταξε το βρέφος σε κάδο και ακολούθως πήγε για νοσηλεία στο Νοσοκομείο του Ρίου, όπου αυτή τη στιγμή νοσηλεύεται φρουρούμενη.

Το βρέφος εντοπίστηκε νεκρό, σε κάδο σκουπιδιών επί της οδού Χρυσοστόμου Σμύρνης στον συνοικισμό Νικ. Πλαστήρα στο Αίγιο. Σύμφωνα με πληροφορίες, όταν έφτασαν οι Αρχές στο σημείο, το αγγελούδι είχε ήδη χάσει τη μάχη να κρατηθεί στη ζωή.

"Πάγωσε" η Αγγελική Νικολούλη: Βρέθηκε νεκρή η γυναίκα που έψαχνε για 2 χρόνια!

Σοκ για την Αγγελική Νικολούλη, αφού οι εξελίξεις για γυναίκα που αναζητά εδώ και 2 χρόνια είναι δυσάρεστες! Βρέθηκε νεκρή!

Συναγερμός έχει σημάνει στις Αρχές της Μεσσηνίας μετά τον εντοπισμό οστών σε νταμάρι.

Εξετάζονται περιπτώσεις δηλωμένων εξαφανίσεων συμπεριλαμβανομένης και της Χριστίνας Εξαρχουλέα 57 χρόνων, που χάθηκε τον Οκτώβριο του 2017 από την περιοχή της Στούπας Μεσσηνίας.

Τα οστά εντόπισε τυχαία κυνηγός το απόγευμα της Κυριακής 14 Απριλίου 2019, σε νταμάρι της περιοχής Λέικα Καλαμάτας και αμέσως ειδοποίησε τις Αρχές. Οι αστυνομικοί βρήκαν στο σημείο ένα τμήμα κρανίου, θραύσματα οστών και υπολείμματα ρούχων.

Ανάμεσα στα ευρήματα υπήρχε ένα τσαντάκι μέσης, ένα δαχτυλίδι, γυναικεία βραχιόλια, ένα ρολόι, δύο τηλεκάρτες, στηθόδεσμος, καλσόν, κοντό παντελόνι τύπου βερμούδας, ένα πανωφόρι και ένα μπουφάν.

Τα οστά και τα ρούχα μεταφέρθηκαν στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Ναυπλίου για περαιτέρω εξέταση και ανθρωπολογική ανάλυση.

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή Ναυπλίου κ. Νίκο Κωτακίδη σχεδόν το σύνολο των οστών συνθέτουν ανθρώπινο σκελετό. Θα ακολουθήσει ανθρωπολογική εξέταση για να καθοριστεί το φύλο στην ιατροδικαστική του Πανεπιστημίου Αθηνών. Από τα οστά λήφθηκε δείγμα γενετικού υλικού προκειμένου να ταυτοποιηθεί με δείγματα ατόμων για τα οποία έχει δηλωθεί η εξαφάνιση τους, με προτεραιότητα την περίπτωση της Χριστίνας καθώς ταιριάζει γεωγραφικά.

Για την περίπτωση της Εξαρχουλέα υπάρχει διαθέσιμο γενετικό υλικό που έχει ληφθεί από τους συγγενείς της από το Αστυνομικό Τμήμα Καρδαμύλης.

Η μία από της αδελφές της κλήθηκε από τις Αρχές να αναγνωρίσει κάποια από τα αντικείμενα, αλλά δεν θυμόταν κανένα από αυτά.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Θρίλερ με αγνοουμένη της Αγγελικής Νικολούλη: "Είναι δυνατόν να τη σκότωσα εγώ;"

Η Αγγελική Νικολούλη πήρε το αίμα της πίσω!

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο στο Athensmagazine.gr

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share