Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Κέρκυρα: Ξάφρισαν κανονικότατα ηλικιωμένο!

Του άρπαξαν 2.500 ευρώ!

16 Απριλίου 2019 15:23
Κέρκυρα: Ξάφρισαν κανονικότατα ηλικιωμένο!

Κάτοικοι Κέρκυρας ήταν τα δυο ζευγάρια που διέπραξαν, το μεσημέρι της προηγούμενης Κυριακής 7 Απριλίου, την κλοπή με θύμα έναν ανυπεράσπιστο ηλικιωμένο τον οποίο απασχόλησαν μέσα στο σπίτι του και άρπαξαν όλες του τις οικονομίες με τη μέθοδο της απασχόλησης.

Η υπόθεση εξιχνιάστηκε από την Ασφάλεια και σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή σε βάρος των δύο ανδρών ηλικίας 34 και 27 και των δύο γυναικών 46 και 27 χρόνων. Του άρπαξαν 2.500 ευρώ και έσπευσαν να εξαφανιστούν.

Να σας θυμίσουμε κάτι Αδιανόητο: Έκλεψαν το ηλεκτρονικό αμαξίδιο παραπληγικού την ώρα που πήγε να κοινωνήσει!

Η ταυτότητα των δραστών αποκαλύφθηκε χάρη στις έρευνες της Ασφάλειας και την αξιοποίηση στοιχείων από το τμήμα Εγκληματολογικών Ερευνών Ιονίων Νήσων. Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας, αλλά εξετάζεται το ενδεχόμενο να έχουν ξαφρίσει και άλλους ηλικιωμένους.

Αίγιο: Έκλαψαν χρηματοκιβώτιο από κατάστημα της ΔΕΗ!

Χρηματοκιβώτιο από τα γραφεία της ΔΕΗ, στο κέντρο του Αιγίου, άρπαξαν τρεις άγνωστοι δράστες σήμερα τα ξημερώματα. Άιγιο: Λήστεψαν ηλικιωμένες αδελφές!
Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες, οι άγνωστοι δράστες έφθασαν έξω από το υποκατάστημα με ένα αυτοκίνητο και στη συνέχεια έκαναν οπισθοπορεία, σπάζοντας τα εξωτερικά τζάμια. Χολαργός: Συνελήφθη 30χρονος που έκλεβε γυμναστήρια!

Κατόπιν μπήκαν στο κατάστημα, πήραν το χρηματοκιβώτιο και έσπευσαν να εξαφανιστούν.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, μέσα στο χρηματοκιβώτιο υπήρχαν περισσότερα από 3.000 ευρώ, ενώ στο πλαίσιο των ερευνών, που κάνουν οι αστυνομικοί για τον εντοπισμό των δραστών, έχουν συγκεντρώσει οπτικό υλικό από κάμερες ασφαλείας.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share