Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Αδιανόητο: Έκλεψαν το ηλεκτρονικό αμαξίδιο παραπληγικού την ώρα που πήγε να κοινωνήσει!

«Πήραν τα πόδια του παιδιού μου!»

9 Απριλίου 2019 08:43
Αδιανόητο: Έκλεψαν το ηλεκτρονικό αμαξίδιο παραπληγικού την ώρα που πήγε να κοινωνήσει!

Το ηλεκτρονικό αμαξίδιο νεαρού παραπληγικού έκλεψαν άγνωστοι την ώρα που πήγε να κοινωνήσει. Το αμαξίδιο είχε αγορασθεί από κατοίκους του Περάματος οι οποίοι μάζευαν καπάκια.
Η μητέρα του νεαρού μέσα από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR απεύθυνε δραματική έκκληση προκειμένου να επιστραφεί το αμαξίδιο στον νεαρό.

«Πήραν τα πόδια του παιδιού μου. Σας παρακαλώ φέρτε το πίσω δεν μπορεί να περπατήσει ... Δεν μπορεί να σηκωθεί. Το είχε πάρει η ενορία με έρανο πουλώντας τα καπάκια από τα μπουκάλια. Τα ποδαράκια του μας πήρανε... Σας παρακαλώ».

Nα σας θυμήσουμε Το πρώτο θαλάσσιο πάρκο για Αμέα μόλις άνοιξε!

«Υπάρχει Θεός ... Από τον Θεό θα το βρουν, ένα ανάπηρο παιδί. Αυτό βρήκαν. Δε γίνεται είναι αδικία πώς θα περπατήσει; Πού θα βρω τώρα να του πάρω καινούριο;», λέει η θετή μητέρα του νεαρού κυρία Ειρήνη Καλαντώνη.

Όλα έγιναν μέσα σε λίγα λεπτά. Η γυναίκα πήρε στην αγκαλιά της τον νεαρό να τον κοινωνήσει. Άφησε το καροτσάκι σε αυτό το σημείο που βλέπετε στον προαύλιο χώρο του Ι.Ν. Όταν γύρισε είχε γίνει καπνός...

«Ένα άτομο ήταν. Το είδα αλλά ήμουν μακριά. Θα τον βρω εγώ να είστε σίγουροι θα το φέρω το καρότσι πίσω, το υπόσχομαι» λέει ο αυτόπτης μάρτυρας, Βασίλης Κωνσταντινίδης.


Ένα ειδικό αμαξίδιο φτιαγμένο για τον νεαρό που ορφανός από πολύ μικρός, αγωνίζεται να σταθεί στα πόδια του.

«3.000 ευρώ είχε το αμαξίδιο. Θα το πουλήσουν για παλιοσίδερα να πάρουν 50 και 100 ευρώ. Στο Σκιστό θα το βρείτε την επόμενη Κυριακή να είστε σίγουροι και το παιδί δεν θα μπορεί να μετακινηθεί. Ντροπή τους» λέει ο δήμαρχος Περάματος, Γιάννης Λαγουδάκος.

Πηγή: Star.gr

Ευχάριστη είδηση: Ανοίγει ο δρόμος για τη δημιουργία 160 Στεγών για ΑμεΑ!

Σύμφωνα με την αναπληρώτρια υπουργό Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Θεανώ Φωτίου, ήδη έχει εξασφαλιστεί χρηματοδότηση 52 εκατ. Ευρώ από το ΕΣΠΑ, για τη δημιουργία 160 Στεγών για ΑμεΑ σε όλη τη χώρα.

Στόχος είναι να ξεκινήσουν άμεσα οι διαδικασίες για την ίδρυση των δομών, επιλύοντας ένα κοινωνικό πρόβλημα δεκαετιών.

«Το νέο πλαίσιο αποτέλεσε προϊόν ευρύτατης δημόσιας διαβούλευσης με τους ενδιαφερόμενους φορείς και λαμβάνει υπόψη του τις πλέον σύγχρονες επιστημονικές μεθόδους για την οργανωμένη παροχή αξιοπρεπούς διαβίωσης στους συμπολίτες μας με κάθε είδους αναπηρία.

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο στο Athensmagazine.gr

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share