Πέμπτη, 02 Ιουλίου 2020

Aγρίνιο: Εμπρησμός οχημάτων και κάδων απο άγνωστο!

Πιθανότητα να πρόκειται για πυρομανή!

14 Απριλίου 2019 16:44
Aγρίνιο: Εμπρησμός οχημάτων και κάδων απο άγνωστο!

Το ενδεχόμενο πυρομανή εξετάζουν η Αστυνομία και το Ανακριτικό τμήμα της Πυροσβεστικής στο Αγρίνιο!

Οι φωτιές ξέσπασαν μέσα σε μια ώρα, από τις 3 ως τις 4 τα χαράματα, αρχικά σε δύο αυτοκίνητα του ίδιου ιδιοκτήτη τα οποία καταστράφηκαν ολοσχερώς.

Aγρίνιο: Εμπρησμός οχημάτων και κάδων απο άγνωστο!

Να σας θυμίσουμε στο Ναύπλιο: Φωτιά σε κτήριο της Πρόνοιας!

Αμέσως μετά, τυλίχθηκαν στις φλόγες δυο κάδοι στην οδό Παναγοπούλου, άλλοι δυο στην οδού Βαλτινού και ένας στην οδό Μεσολογγίου. Οι πυροσβέστες επενέβησαν γρήγορα, αλλά δεν κατάφεραν να αποτρέψουν την καταστροφή.

Αμαλιάδα: Άγριο επεισόδιο με τραυματία αστυνομικό!

Θερμό επεισόδιο εκτυλίχθηκε χθες το πρωί στη λαϊκή αγορά της Αμαλιάδας, μεταξύ μικροπωλητή και των ανδρών της δημοτικής αστυνομίας, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό ενός δημοτικού αστυνομικού.

Οι δημοτικοί αστυνομικοί διενεργούσαν χθες τους καθιερωμένους ελέγχους νομιμότητας στον χώρο της λαϊκής και κάποια στιγμή έφθασαν και στον πάγκο του μικροπωλητή ρομά που πρωταγωνίστησε στο επεισόδιο.

Αμαλιάδα: Άγριο επεισόδιο με τραυματία αστυνομικό!

Να σας θυμίσουμε την Τραγωδία στην Τύμφη: Νεκρός ο αγνοούμενος αστυνομικός -Πέθανε τη μέρα των γενεθλίων του!

Οι δημοτικοί αστυνομικοί εντόπισαν κάποια παράβαση, γεγονός που προκάλεσε την έντονη αντίδραση του μικροπωλητή ο οποίος φέρεται να επιτέθηκε με γροθιές κατά του ενός δημοτικού αστυνομικού και αφού τον χτύπησε τράπηκε σε φυγή προς άγνωστη κατεύθυνση.

Ο δημοτικής αστυνομικός μεταφέρθηκε άμεσα στο Νοσοκομείο για την παροχή πρώτων βοηθειών, ενώ παράλληλα υπέβαλλε μήνυση σε βάρος του μικροπωλητή και την υπόθεση χειρίζεται πλέον το Αστυνομικό Τμήμα Ήλιδας.

 

Επαρχία

Ροή ειδήσεων

Share