Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Ναύπλιο: Φωτιά σε κτήριο της Πρόνοιας!

Μεγάλη αναστάτωση!

12 Απριλίου 2019 21:04
Ναύπλιο: Φωτιά σε κτήριο της Πρόνοιας!

Αναστάτωση προκλήθηκε λίγο μετά τις τέσσερις σήμερα 12 Απριλίου το απόγευμα από φωτιά σε τριώροφη οικία στην οδό Μοσχονησιώτου στην Πρόνοια του Ναύπλιο.

Η φωτιά προκλήθηκε στην ηλεκτρική κουζίνα του σπιτιού και είχε σαν συνέπεια να καεί ολοσχερώς η κουζίνα του σπιτιού στον τρίτο όροφο.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία Ναυπλίου με δυο οχήματα έφτασε έγκαιρα στο σημείο και έσβησε την πυρκαγιά προτού επεκταθεί στην υπόλοιπη οικία.

Σημαντική ήταν και η συμβολή του ιδιοκτήτη της οικίας, που με ψυχραιμία προσπάθησε να σβήσει την φωτιά, αφού διέθετε σε κάθε όροφο και ένα πυροσβεστήρα.

Δεν κινδύνευσαν άνθρωποι ή παρακείμενες οικίες.

Λαμία: Πήρε φωτιά αυτοκίνητο με επιβάτες!

Συναγερμός σήμανε λίγο μετά τις 18:00 στην Πυροσβεστική υπηρεσία, μετά το τηλεφώνημα για ΙΧ που πήρε άρπαξε φωτιά στο ύψος του JUMBO στη Λαμία.

Η επέμβαση ήταν άμεση και μέσα σε λίγα λεπτά οι πυροσβέστες κατάφεραν να σβήσουν τη φωτιά πριν συμβούν τα χειρότερα. Οι επιβάτες του οχήματος πετάχθηκαν εκτός μόλις είδαν την φωτιά και δεν κινδύνεψαν, όπως μεταδίδει το «lamianow».

Σοκ: ΙΧ Ρομά παρέσυρε δύο μαθήτριες!

Σοκαριστικό τροχαίο πριν από περίπου μία ώρα, στην Ε.Ο. Αγρινίου - Θέρμου, στην είσοδο της Παραβόλας, όταν Ι.Χ. αυτοκίνητο που οδηγούσε Ρομά, παρέσυρε δύο μαθήτριες, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό τους και τη μεταφορά τους στο Νοσοκομείο Αγρινίου!

Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί ότι, η μία από τις δύο μαθήτριες γυμνασίου, «απογειώθηκε» από τη σύγκρουση και βρέθηκε σε παρακείμενο ρέμα!

Για τον απεγκλωβισμό της πραγματοποιήθηκε επιχείρηση από την Πυροσβεστική Υπηρεσία, ενώ η Τροχαία Αγρινίου, ενεργεί την σχετική προανάκριση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο οδηγός κινούνταν αντίθετα!

Τροχαίο σοκ στο Ελληνικό: Βαριά τραυματισμένη η οδηγός! Σοκάρουν οι εικόνες - διαλύθηκε ΙΧ και στάση λεωφορείου!

Σοβαρό τροχαίο στο Ελληνικό: Μάχη για την ζωή της δίνει η οδηγός του ΙΧ, το οποίο και διαλύθηκε όπως και η στάση του λεωφορείου στην οποία προσέκρουσε!

Το όχημα εκτός ελέγχου λόγω υπερβολικής ταχύτητας που είχε αναπτύξει η οδηγός προσέκρουσε σε στάση. Κλιμάκιο του 8ου ΠΣ ενήργησε στον απεγκλωβισμό της πολυτραυματία οδηγού.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Nantiareport.gr η παραλιακή Λεωφόρος ήταν άδεια και υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες η νεαρή οδηγός έχασε τον έλεγχο του BMW M3 που οδηγούσε και με τα χιλιόμετρα που είχε αναπτύξει προσέκρουσε σε στάση λεωφορείου.

Η οδηγός εγκλωβίστηκε στο όχημα της, βαρύτατα τραυματισμένη . Διερχόμενοι κάλεσαν την Τροχαία.

Στο σημείο του σοβαρού τροχαίου μετέβη κλιμάκιο του 8ου Πυροσβεστικού Σταθμού, με τους Πυροσβέστες να καταβάλουν προσπάθεια να απεγκλωβίσουν και να απομακρύνουν την οδηγό καθώς το σασί του αυτ8κινητουειχε μετατρέπει σε «σκραπ» άμορφη μάζα σιδερικών.

Με ασθενοφόρο η οδηγός μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο. Προανάκριση διενεργεί η Τροχαία Ελληνικού.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Σοβαρό τροχαίο για τον πασίγνωστο Έλληνα παρουσιαστή ειδήσεων: Παρασύρθηκε με την μηχανή του!

Λαμία: Τροχαίο για ποδοσφαιριστή της Super League!

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις και νέα για την Ελλάδα και τον κόσμο στο Athensmagazine.gr

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share