Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Κρήτη: Θρίλερ σε δωμάτιο ξενοδοχείου!

Στο ξενοδοχείο έφτασε περιπολικό και ασθενοφόρο!

12 Απριλίου 2019 11:14
Κρήτη:  Θρίλερ σε δωμάτιο ξενοδοχείου!

Σε απελπισία βρέθηκε ένας άντρας που εξαιτίας του χωρισμού του, επιχείρησε να βάλει τέλος στην ζωή του!

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για έναν 51χρονο Ηρακλειώτη ο οποίος πρόσφατα χώρισε με την σύζυγό του και έμενε σε ξενοδοχείο της πόλης.

Έστειλε μήνυμα στην πρώην σύζυγό του ενημερώνοντάς την για το τι πρόκειται να κάνει και στη συνέχεια κατανάλωσε χάπια.

Να σας θυμίσουμε την Απίστευτη τραγωδία: Νεκρή εντοπίστηκε σε ξενοδοχείο 22χρονη!

Η πρώην σύζυγος τρομοκρατημένη πήρε τηλέφωνο τις Αρχές και ανέφερε το γεγονός, με τους αστυνομικούς να σπεύδουν στο δωμάτιο του ξενοδοχείου όπου διέμενε ο 51χρονος.

Εκεί είδαν τον άτυχο άνδρα να έχει αδειάσει ένα μπουκαλάκι χάπια και ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ, διασώστες του οποίου τον παρέλαβαν και τον μετέφεραν στο Βενιζέλειο νοσοκομείο.

Ναύπλιο: Άντρας βρέθηκε κρεμασμένος μετά από ένα μήνα!

Μπροστά σε ένα αποτρόπαιο θέαμα βρέθηκαν αστυνομικοί στο Ναύπλιο την Τρίτη 9 Απριλίου το βράδυ όταν ειδοποιήθηκαν από περιοίκους στην περιοχή της Αγίας Μονής για αφόρητη δυσοσμία που προερχόταν από μονοκατοικία. Υπόθεση που μας θυμίζει ένα παρόμοιο περιστατικό στην Λάρισα.

Οι περίοικοι είχαν αντιληφθεί τις τελευταίες ημέρες την δυσοσμία η οποία έγινε αφόρητη το τελευταίο διάστημα και έτσι ειδοποίησαν τις υπηρεσίες ώστε να διαπιστωθεί τι ακριβώς είχε συμβεί στην οικία.

Άνδρες της αστυνομίας από το τμήμα ασφαλείας με μάσκες εισήλθαν στο σπίτι όπου διαπίστωσαν πως στο εσωτερικό του βρισκόταν απαγχονισμένος ένας άνδρας.

Μετά από ερευνά διαπιστώθηκε πως επρόκειτο για αλλοδαπό περίπου 60 χρονών ο οποίος εργαζόταν σε επιχείρηση της περιοχής και που το τελευταίο διάστημα είχε σοβαρά οικογενειακά ζητήματα που τον απασχολούσαν και πιθανόν να ηταν η αιτία που οδήγησαν τον αυτόχειρα στην αυτοκτονία.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο άνθρωπος βρισκόταν απαγχονισμένος περίπου 30 ημέρες χωρίς κάποιος να τον αναζητήσει.

Την σορό του 60χρονου παρέλαβε γραφείο κηδειών.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share