Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Απίστευτη τραγωδία: Νεκρή εντοπίστηκε σε ξενοδοχείο 22χρονη!

Το σεξουαλικό παιχνίδι που είχε τραγική κατάληξη!

11 Απριλίου 2019 12:42
Απίστευτη τραγωδία: Νεκρή εντοπίστηκε σε ξενοδοχείο 22χρονη!

Απίστευτη τραγωδία που σοκάρει με μία 22χρονη γυναίκα που εντοπίστηκε νεκρή σε γνωστό ξενοδοχείο!

Τι συνέβη;

Η 22χρονη Anna Florence Reed εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις της στο μπάνιο του δωματίου που μοιραζόταν με τον φίλο της, το πρωί της Τρίτης

Νεκρή στο ξενοδοχείο όπου διέμενε στην Ελβετία βρέθηκε μια Βρετανίδα, με τον Γερμανό σύντροφό της να ισχυρίζεται ότι ο θάνατός της προκλήθηκε από «σεξουαλικό παιχνίδι» που πήρε άσχημη τροπή.

Η 22χρονη Anna Florence Reed εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις της στο μπάνιο του δωματίου που μοιραζόταν με τον φίλο της. Φτάνοντας στο σημείο λίγη ώρα αργότερα, οι τραυματιοφορείς επιβεβαίωσαν τον θάνατό της.

Σύμφωνα με τον ελβετικό Τύπο, η σορός της νεαρής κοπέλας βρέθηκε στις 7 το πρωί της Τρίτης, μετά από παράπονα πελατών του ξενοδοχείου για φωνές που ακούγονταν από το δωμάτιό της κατά τη διάρκεια της νύχτας. Το ζευγάρι είχε φτάσει στο ξενοδοχείο Ramada La Palma au Lac στο Λοκάρνο τη Δευτέρα.

Σύμφωνα με την Corriere del Ticino, ο 29χρονος Γερμανός που διέμενε με την κοπέλα στο ίδιο δωμάτιο έχει τεθεί υπό κράτηση και ισχυρίζεται ότι η σύντροφός του πέθανε από ασφυξία, κατά τη διάρκεια ενός sex game που κατέληξε τραγικά.

Τοπικά ΜΜΕ ωστόσο μεταδίδουν ότι η κοπέλα έφερε τραύματα στο σώμα της, όπως αμυχές και μικρά κατάγματα.

Απομένει να διαπιστωθεί εάν ο θάνατος της κοπέλας οφείλεται πράγματι σε ατύχημα ή εάν πρόκειται για έγκλημα πάθους.

Πηγή: youweekly.gr

Παράλληλα, σοκ προκαλεί η είδηση του θανάτου γνωστού 29χρονου ποδοσφαιριστή σε τροχαίο!

Απίστευτη τραγωδία: 20χρονοι έσπρωξαν περαστικό από γέφυρα για να τραβήξουν χιουμοριστικό βίντεο στα social media!

Μία τραγωδία άνευ προηγουμένου συγκλονίζει την ουκρανική πόλη Ντνίπρο, καθώς ένας άτυχος 48χρονος βρήκε τραγικό θάνατο στα παγωμένα νερά του ομώνυμου ποταμού, όταν δύο νεαροί άντρες τον έσπρωξαν από τα κάγκελα γέφυρας.

Σύμφωνα με ουκρανικά μέσα ενημέρωσης και μαρτυρίες αυτοπτών μαρτύρων, οι δύο 20χρονοι δράστες άρχισαν αρχικά να παρενοχλούν λεκτικά τον άτυχο άντρα, ενώ λίγο αργότερα άρχισαν να τον χτυπούν με κλωτσιές και γροθιές, ωθώντας τον προς την άκρη της γέφυρας όπου βρίσκονταν.

Παρά τις ικεσίες και τις φωνές του θύματος, οι δύο άντρες συνέχισαν απτόητοι την επίθεση στον 48χρονο, μέχρι τη στιγμή που τον ανάγκασαν με την βία να αφήσει τα χέρια του από τα κιγκλιδώματα και να πέσει στα νερά του ποταμού από ύψος σχεδόν 10 μέτρων

Ο άντρας, τα στοιχεία του οποίου παραμένουν άγνωστα, κατάφερε να επιβιώσει από την πτώση, όμως λόγω της θερμοκρασίας του νερού αλλά και του γεγονότος ότι τα ρούχα του τον δυσκόλευαν να φτάσει μέχρι την ακτή, βρήκε τραγικό θάνατο, με τη σορό του να ανασύρεται λίγο αργότερα από τις αρχές.

Μάλιστα, οι δύο θρασύτατοι νεαροί μαγνητοσκοπούσαν τη δράση τους, καθ' όλη τη διάρκεια, καθώς όπως υποστήριξαν αργότερα στους αστυνομικούς, «όλα έγιναν με σκοπό να τραβήξουν ένα αστείο βίντεο για να το ανεβάσουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης».

Τελικά, οι δύο νεαροί συνελήφθησαν από την αστυνομία που έσπευσε στο σημείο, ενώ πλέον βρίσκονται αντιμέτωποι με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση, γεγονός που μπορεί να επιφέρει και την ισόβια καταδίκη τους.

Πληροφορίες: dailymail.co.uk

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share