Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Κρήτη: Τράκαρε 3 αυτοκίνητα και έφυγε τρέχοντας!

Απίστευτο περιστατικό!

11 Απριλίου 2019 08:44
Κρήτη: Τράκαρε 3 αυτοκίνητα και έφυγε τρέχοντας!

Απίστευτο τροχαίο στην Κρήτη, με οδηγό να μπερδεύει με Λούνα Παρκ το οδόστρωμα, να πέφτει πάνω σε τρία αυτοκίνητα και στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή.

Ούτε ένα, ούτε δύο, αλλά τρία αυτοκίνητα κατέστρεψε ασυνείδητη οδηγός στα Χανιά το βράδυ της Τετάρτης σε ένα απίστευτο τροχαίο. Το τροχαίο φαίνεται πως έλαβε χώρα μετά τις 9 το βράδυ στην οδό Μίνωος Ησυχάκη στο Άνω Κουμ Καπί.

Η οδηγός του τροχαίου που ξεσήκωσε τη γειτονιά μπορεί να έχασε τον έλεγχο και να πήρε στο διάβα της τρία αυτοκίνητα, ωστόσο είχε το... καθαρό μυαλό να εξαφανιστεί από το σημείο του ατυχήματος. Φαίνεται λοιπόν, σύμφωνα με όσα αναφέρει το zarpanews πως άφησε το όχημά της στο σημείο και έφυγε πεζή μετά το τροχαίο.

Πίσω της φώναζε η ιδιοκτήτρια του ενός οχήματος, αλλά η γυναίκα γίνει… καπνός.

Παρόλα αυτά, από τα στοιχεία του παρατημένου αυτοκινήτου, η απρόσεκτη οδηγός βρέθηκε λίγη ώρα αργότερα. Έρευνα για τα αίτια του τροχαίου διενεργεί το αρμόδιο τμήμα της τροχαίας Χανίων.

Λαμία: Τροχαίο για ποδοσφαιριστή της Super League!

Τροχαίο ατύχημα με εμπλεκόμενο ποδοσφαιριστή της Super League σημειώθηκε στις 3 το μεσημέρι της Τετάρτης (10/04) στη Λαμία, στη συμβολή των οδών Αγράφων και Παπαμαύρου, πίσω από το Κλειστό του Χαλκιοπουλείου Σταδίου

Να σας θυμίσουμε μια Είδηση σοκ: Σοβαρό τροχαίο για πασίγνωστο προπονητή! Νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση!

Το λευκό αυτοκίνητο που οδηγούσε ο Αργεντινός επιθετικός του ΠΑΣ Λαμία, Χερόνιμο Μπαράλες, φέρεται να παραβίασε το «STOP» και βρέθηκε στην πορεία του άλλου οχήματος.

Αν και η σύγκρουση ήταν σφοδρή, ευτυχώς κανείς από τους επιβάτες δεν έπαθε το παραμικρό και έτσι η περιπέτειά τους θα περιοριστεί στην αποκατάσταση των υλικών ζημιών.

Super League: Νέος Παναθηναϊκός ο Πανιώνιος: Δεν παίρνει άδεια και ξεκινάει από το -6!

Super League: Πέρσι ήταν ο Παναθηναϊκός που δεν πήρε άδεια και ξεκίνησε με -6 και φέτος στην θέση του θα βρεθεί ο Πανιώνιος!

Ο Πανιώνιος δεν πρόκειται να πάρει άδεια για τη νέα σεζόν, αφού δεν κατάφερε να μπει στην ρύθμιση των 120 δόσεων, κάτι που σημαίνει πως θα ξεκινήσει και με - 6 βαθμούς. Ποια τα αρνητικά και τα θετικά ενόψει της σεζόν 2020-21.

Η χρονιά που διανύει ο Πανιώνιος ήταν πισωγύρισμα σε όλα τα επίπεδα με αρκετές συνέπειες. Αγωνιστικά οι «κυανέρυθροι» μετά τις σεζόν με πορείες πρωταθλητισμού και εξασφάλισης ευρωπαϊκού εισιτηρίου αναγκάστηκαν φέτος να κοιτάνε την ουρά ώστε να μην μπλέξουν σε περιπέτειες για την εξασφάλισης της παραμονής στην κατηγορία.

Οι επιπτώσεις όμως δεν είναι μόνο στο αγωνιστικό κομμάτι αλλά και στο θέμα της αδειοδότησης. Και αυτό γιατί όλα δείχνουν πως ο Πανιώνιος δεν θα εξασφαλίσει άδεια για τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν, κάτι που σημαίνει πως θα υπάρξει τιμωρία αφαίρεσης 6 βαθμών από τη νέα σεζόν, ενώ θα του επιβληθεί και περιορισμός στις μεταγραφές.

Ο λόγος που ο «Ιστορικός» δεν θα καταφέρει να εξασφαλίσει άδεια είναι η ρύθμιση των 120 δόσεων για χρέη σε Εφορία και Ταμεία, αφού με τους ποδοσφαιριστές και γενικά τα φυσικά πρόσωπα είχε κάνει διακανονισμούς και συμφωνίες. Το πρόβλημα ήταν η υπαγωγή στις 120 δόσεις, μια ρύθμιση οφειλών την οποία ο Πανιώνιος περίμενε από τον Δεκέμβριο, κάτι που είχε υποσχεθεί η κυβέρνηση πως θα φέρει προς ψήφιση στο τέλος του 2018, αλλά το τότε όχι των θεσμών είχε αναβάλει το νομοσχέδιο.

Τελικά, τις επόμενες ημέρες θα κατατεθεί στη Βουλή η ρύθμιση του υπουργείου Εργασίας για τις οφειλές προς τα ασφαλιστικά Ταμεία, ενώ μετά το Πάσχα και λίγες ημέρες πριν από τις ευρωεκλογές και δημοτικές εκλογές θα πάρει σειρά και η ρύθμιση για τα χρέη προς την εφορία. Με τον φάκελο όμως για τη νέα σεζόν να έχει κατατεθεί ήδη, αυτό σημαίνει πως στην Πλατεία δεν προλαβαίνουν να μπουν στην ρύθμιση για την σεζόν 2019-20, με αποτέλεσμα την μη εξασφάλιση άδειας.

Μόλις κατατεθεί το νομοσχέδιο, οι Νεοσμυρνιώτες θα καταθέσουν τα χαρτιά για την υπαγωγή τους στις 120 δόσεις κάτι που σημαίνει πως θα γλιτώσουν 1,5 εκατ. ευρώ μόνο από προσαυξήσεις και τόκους εκπρόθεσμης καταβολής με ορίζοντα τον φάκελο της σεζόν 2020-21 όπου αν δεν γίνει κάτι συγκλονιστικό τότε δεν θα αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα.

Όπως αναφέρουν οι διοικούντες του Πανιωνίου, αν είχε έρθει νωρίτερα προς ψήφιση η ρύθμιση αυτή, τώρα ο σύλλογος δεν θα είχε κανένα πρόβλημα για την άδεια αφού και τους διακανονισμούς με τους ποδοσφαιριστές έχουν κάνει, αλλά και στην ρύθμιση θα ήταν ήδη.

Ποιες είναι όμως οι επιπτώσεις για μη αδειοδοτούμενες ομάδες και κατά συνέπεια και για τον Πανιώνιο; Αυτό που αντιμετώπισε ο Παναθηναϊκός την φετινή σεζόν.

Αρχικά θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα με -6 ενώ θα έχει περιορισμό στις μεταγραφές. Αυτό σημαίνει πως το καλοκαίρι θα μπορεί να αποκτήσει απεριόριστους Έλληνες ποδοσφαιριστές κάτω των 23 ετών (μόνο παίκτες με δικαίωμα συμμετοχής στην Εθνική ομάδα), ενώ έχει δικαίωμα να αποκτήσει συγκεκριμένα μόνο έναν ποδοσφαιριστή που είναι άνω των 23 ετών είτε αυτός είναι ξένος είτε Έλληνας.

Παράλληλα, την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου θα μπορεί να αποκτήσει μόνο έναν Έλληνα ποδοσφαιριστή που να έχει ξεπεράσει τα 23 έτη ενώ έχει δικαίωμα για απεριόριστους Έλληνες κάτω των 23 ετών. Αυτά για τις μεταγραφές, αφού υπάρχουν και οι ανανεώσεις.

Ο Πανιώνιος θα μπορεί να κάνει 2 ανανεώσεις συμβολαίων ποδοσφαιριστών άνω των 23 ετών, ανεξάρτητα από την εθνικότητά τους χωρίς να υπάρχει χρονικός περιορισμός, ενώ απαγορεύεται στις ανανεώσεις αυτές αύξηση των αποδοχών τους. Στις μεταγραφές που θα κάνει ο Πανιώνιος να πούμε ότι απαγορεύεται τα συμβόλαια να ξεπερνούν τις 100.000 ευρώ (αναφερόμαστε για το στάνταρ ποσό, γιατί μπορεί να του αυξηθεί το ποσό μέσω διάφορων μπόνους).

Τέλος, ο όποιος δανεισμός λαμβάνεται ως μεταγραφή για ποδοσφαιριστή άνω των 23 ετών ανεξαρτήτου εθνικότητας. Αυτό σημαίνει πως αν οι Νεοσμυρνιώτες πάρουν δανεικό ποδοσφαιριστή από κάποια άλλη ομάδα και ο παίκτες έχει ξεπεράσει την ηλικία των 23 ετών αυτό σημαίνει πως δεν μπορεί να αποκτήσει άλλον ξένο ή Έλληνα άνω των 23 ετών.

Καταλαβαίνει κανείς πως η επόμενη χρονιά στον Πανιώνιο θα είναι δύσκολη, αφού εκτός από τον περιορισμό στις μεταγραφές θα ξεκινήσει με αρνητική βαθμολογία και θα δώσει μεγάλη μάχη για την αποφυγή του υποβιβασμού.

Βέβαια, υπάρχουν και κάποια θετικά από την αρνητική αυτή εξέλιξη. Αρχικά το γεγονός ότι με την αναδιάρθρωση και με πρωτάθλημα 14 ομάδων ο Πανιώνιος θα πρέπει να ξεπεράσει το εμπόδιο μίας ομάδας σίγουρα και όχι τριών όπως είναι τώρα, ενώ δεν αποκλείεται αν τερματίσει προτελευταίος τότε να δώσει μπαράζ με ομάδα της Super League 2 (κάτι που θα αποφασιστεί άμεσα αν θα υποβιβάζονται δύο απευθείας ή ο δεύτερος από το τέλος θα δίνει αγώνες μπαράζ). Με τρεις ομάδες να έπρεπε να ξεπεράσει η παραμονή θα ήταν βουνό, χωρίς αυτό να σημαίνει πως τώρα δεν θα είναι δύσκολα.

Για τον λόγο αυτό στην διοίκηση βλέποντας ότι η ρύθμιση καθυστερεί πολύ και υπήρχε αυτός ο κίνδυνος, τον Ιανουάριο και τον Φεβρουάριο έγιναν μεταγραφές ώστε να υπάρξει μια βάση στην ομάδα με ορίζοντα τη νέα σεζόν. Αν δει κανείς ελάχιστα είναι τα συμβόλαια που λήγουν, όπως είναι του Μανιάτη και του Μπουμάλ, ενώ ορισμένα όπως του αρχηγού Κόρμπου αλλά και του Μαξίμοβιτς είναι έτοιμα και θα συνεχίσουν και τη νέα σεζόν να φοράνε τα «κυανέρυθρα». Την ίδια ώρα έχει ξεκινήσει ήδη το σκανάρισμα υποψήφιων στόχων για τη νέα σεζόν που θα πληρούν τα κριτήρια που είπαμε και ήδη έχουν βρεθεί ορισμένοι για την στελέχωση του νέου ρόστερ, που θα θυμίζει πολύ τις σεζόν 2012-13 και 2013-14 με αμούστακα παιδιά που στη συνέχεια βέβαια έκαναν σημαντική καριέρα (Σάμαρης, Κολοβός, Αυλωνίτης, Λαμπρόπουλος, Γιάννου, Ανέστης μεταξύ άλλων).

Επειδή όμως η βιωσιμότητα του συλλόγου δεν είναι μόνο μία χρονιά, η υπαγωγή της ομάδας στις 120 δόσεις που θα γίνει τον επόμενο μήνα, σημαίνει πως από τα δεδομένα χρέη της ομάδας θα σβηστούν περί το 1,5 εκατ. ευρώ, κάτι που σημαίνει πως το χρέος θα γίνει διαχειρίσιμο, ενώ αν πληρώνονται κανονικά οι δόσεις τότε για την σεζόν 2020-21 δεν θα έχει κανένα πρόβλημα στην διαδικασία της αδειοδότησης.

Πηγή: gazzetta.gr

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share