Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Είδηση σοκ: Σοβαρό τροχαίο για πασίγνωστο προπονητή! Νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση

Θρίλερ!

9 Απριλίου 2019 14:22
Είδηση σοκ: Σοβαρό τροχαίο για πασίγνωστο προπονητή! Νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση

Στην εντατική με σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις βρίσκεται ο Λιονέλ Σκαλόνι, ο οποίος φέρεται να είχε τροχαίο ατύχημα πριν από λίγη ώρα, λίγες ώρες μετά από ένα ακόμα τροχαίο που συγκλόνισε τον χώρο του ποδοσφαίρου!

Σύμφωνα με όσα μεταδίδουν αυτή την ώρα ΜΜΕ στην Ισπανία, ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Αργεντινής είχε τροχαίο στη Μαγιόρκα.

Ο ίδιος φαίνεται πως επέβαινε σε ποδήλατο και τον χτύπησε αυτοκίνητο. Μεταφέρθηκε αμέσως στο νοσοκομείο με κακώσεις στο κεφάλι, αλλά και σε άλλα σημεία του σώματός του.

Το ατύχημα συνέβη περίπου στις 10:00 τοπική ώρα. Aναμένεται η επίσημη ενημέρωση από τους γιατρούς για την κατάσταση της υγείας του 40χρονου προπονητή, ο οποίος ανέλαβε την εθνική ομάδα της πατρίδας του μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας.

Tροχαίο για πασίγνωστο ποδοσφαιριστή- Τύφλα στο μεθύσι!

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ο ποδοσφαιριστής Ντάνι Ντρινκγουότερ, της Τσέλσι βρισκόταν στο Μάντσεστερ μαζί με μία γυναίκα, όταν τράκαρε το αυτοκίνητό του, το βράδυ της Κυριακής.

Όπως αποδείχθηκε, αφού η αστυνομία έφτασε στο σημείο του τροχαίου, ο Ντρινκγουότερ βρισκόταν σε ένα πάρτι και είχε καταναλώσει αλκοόλ, ενώ η συνοδηγός του, ήταν μια γυναίκα που μόλις είχε γνωρίσει στο πάρτι.

Και οι δύο τραυματίστηκαν ελαφρά, μετά από σύγκρουση με άλλο αυτοκίνητο, αλλά ο παίκτης της Τσέλσι συνελήφθη, καθώς οι αρχές διαπίστωσαν πως είχε πιει παραπάνω από το επιτρεπτό όριο.

Είδηση σοκ: Νεκρός σε τροχαίο γνωστός 29χρονος ποδοσφαιριστής!

Πένθος στο ποδόσφαιρο της Παραγουάης, αλλά και όχι μόνο.

Ο Λουίς Παές, ο οποίος πέρασε και από τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας από το 2007 έως το 2009, άφησε την τελευταία του πνοή μόλις στα 29 του έπειτα από τροχαίο που είχε στην πατρίδα του με το όχημά του, το οποίο τράκαρε με λεωφορείο.

Επρόκειτο για επιθετικό, που ξεκίνησε το ποδόσφαιρο από την Τακουάρι και αγωνίστηκε σε αρκετές ομάδες της Λατινικής Αμερικής, ενώ από το 2015 άνηκε στην Ιντεπεντιέντε της Παραγουάης. Βαρύ πένθος στον ελληνικό στρατό!

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Διαβάστε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Φθιώτιδα: Απίστευτο τροχαίο, αυτοκίνητο καρφώθηκε σε βυτιοφόρο!

Τροχαίο ατύχημα στην κάθοδο της Εθνικής προς Πειραιά- Μεγάλη ταλαιπωρία για τους οδηγούς!

Διαβάστε περισσότερα από τον κόσμο των sports στο Athensmagazine.gr

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share