Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Κρήτη: Πατέρας χτύπησε μικρό μαθητή!

Σοκαρισμένο το μικρό παιδί...

5 Απριλίου 2019 11:20
Κρήτη: Πατέρας χτύπησε μικρό μαθητή!

Ο δράστης έγινε άφαντος μετά την άνανδρη πράξη του και αναζητείται από την αστυνομία

Άφαντος έχει γίνει ο νεαρός πατέρας ενός μαθητή της Β΄ τάξη Δημοτικού σχολείου στην ανατολική Μεσαρά, ο οποίος αναζητείται από την Αστυνομία επειδή εξύβρισε και χτύπησε με πρωτόγνωρη αγριότητα ένα συμμαθητή του παιδιού του!

Να σας θυμίσουμε: Σεισμός στην Κρήτη!

Σύμφωνα με την υποδιευθύντρια και τη σχολική τροχονόμο που ήταν παρούσες στο πρωτοφανές περιστατικό, ο 28χρονος πατέρας έμαθε από τον γιο του ότι ο συμμαθητής του τον χτύπησε και όρμησε στην αυλή του σχολείου, βρίζοντας χυδαία το παιδάκι μπροστά στα μάτια της εμβρόντητης μητέρας του!

Όμως, δεν αρκέστηκε σε αυτό, αλλά του έδωσε και τρία χαστούκια!

Αμέσως μετά, ο «νταής» γονέας έσπευσε να εξαφανιστεί και αναζητείται στο πλαίσιο της προανάκρισης που διενεργεί το αστυνομικό τμήμα Αρχανών- Αστερουσίων. Για την υπόθεση ενημερώθηκαν η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ηρακλείου και η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου.

Κρήτη: Κατολίσθηση σε δρόμο του Ρεθύμνου!

Ενεργή κατολίσθηση υπάρχει στο πρανές του δρόμου δυτικά της εκκλησίας της Αγίας Κυριακής του Φράγματος Ποταμών στο Ρέθυμνο Κρήτης, λόγω των πρόσφατων βροχοπτώσεων, με αποτέλεσμα τη σημαντική απομείωση του πλάτους της οδού, σύμφωνα με τον Οργανισμό Ανάπτυξης Κρήτης Α.Ε.

Ο ΟΑΚ Α.Ε., υπεύθυνος φορέας κατασκευής και λειτουργίας του Φράγματος Ποταμών Αμαρίου, ενημερώνει τους οδηγούς που κινούνται στην περιμετρική οδό του φράγματος για την επικινδυνότητα

Όπως τόνισε ο υπεύθυνος διευθυντής του ΟΑΚ στο Ρέθυμνο, Βαγγέλης Μαμαγκάκης για λόγους ασφαλείας, απαγορεύεται η κίνηση οχημάτων, ενώ έχει τοποθετηθεί σχετική σήμανση. «Πρέπει όλοι να ακολουθούν πιστά τις πινακίδες σήμανσης στο υπόλοιπο μήκος της περιμετρικής οδού, όπου και επιτρέπεται η διέλευση οχημάτων», ανέφερε ο κ. Μαμαγκάκης.

Να σας θυμίσουμε: Συγκλονίζει ο θάνατος του 22χρονου φοιτητή στην Κρήτη: Σοκάρει το πόρισμα του ιατροδικαστή!

Σύμφωνα με τα στελέχη του ΟΑΚ: «Προτείνεται η κίνηση από και προς την εκκλησία της Αγίας Κυριακής να πραγματοποιείται μέσω της παλαιάς παράκαμψης της επαρχιακής οδού και όχι μέσω της στέψης του φράγματος Ποταμών». Η κατάσταση αυτή δεν είναι κάτι το καινούργιο όμως επειδή οι κτηνοτρόφοι κυρίως κινούνται και χρησιμοποιούν το συγκεκριμένο οδικό τμήμα γύρω από τον ταμιευτήρια, όπως εξήγησε ο κ. Μαμαγκάκης, πρέπει η προσοχή να είναι πολύ επισταμένη.

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο στο Athensmagazine.gr

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share