ΑΡΧΙΚΗ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΛΛΑΔΑ

Aδιανόητο στην Κρήτη: Σύντροφος, πεθερά και κουνιάδα κλείδωναν και εξέδιδαν 25χρονη!

Aδιανόητο στην Κρήτη: Σύντροφος, πεθερά και κουνιάδα κλείδωναν και εξέδιδαν 25χρονη!
Athensmagazine Ορίστε μας ως προτεινόμενη πηγή ειδήσεων στο Google

Από τη μία στιγμή στην άλλη η 25χρονη κοπέλα από την Βουλγαρία βρέθηκε εγκλωβισμένη σε έναν πραγματικό εφιάλτη με πρωταγωνιστές τον υποτιθέμενο σύντροφο της, 35 ετών, την μητέρα του, την αδερφή του και τον φίλο της τελευταίας.

Και οι τέσσερις είχαν καταλυτικό ρόλο στο μαρτύριο που ζούσε αφού την κλείδωναν, την εξευτέλιζαν, την ξυλοκοπούσαν και την εξανάγκαζαν να συνευρίσκεται ερωτικά με πελάτες!

Την σοβαρή αυτή υπόθεση σωματεμπορίας χειρίστηκαν αστυνομικοί της Ασφάλειας Ηρακλείου, οι οποίοι κατάφεραν να βοηθήσουν την κοπέλα και να συλλάβουν τον δήθεν σύντροφο της και τα μέλη της οικογένειας του!

Να σας θυμήσουμε την Φρίκη στην Κίνα: Πατέρας βίασε την κόρη του γιατί την πέρασε για την γυναίκα του!

Από την προανάκριση προέκυψε ότι ο 35χρονος είχε ανέβει προ δεκαημέρου στην Αθήνα όπου διέμενε η κοπέλα με την οικογένεια της. 

Είχαν γνωριστεί στο διαδίκτυο και συγκεκριμένα στο Facebook. Όσο διάστημα συνομιλούσαν διαδικτυακά, εκείνος της το έπαιζε ερωτευμένος και η 25χρονη τον πίστεψε!

Της υποσχέθηκε γάμο και την έπεισε να τον ακολουθήσει στην Κρήτη. Μόλις έφθασαν στο Ηράκλειο, την πήγε στο διαμέρισμα του, στην πόλη του Ηρακλείου και εκεί πλέον έπεσαν οι μάσκες. 

Μαζί με την 55χρονη μητέρα του, την 32χρονη αδερφή του και τον νεαρό σύντροφο της τελευταίας απειλούσαν και χτυπούσαν την κοπέλα με σκοπό να εκδίδεται αλλά και να επαιτεί. 

Στις Αρχές έφθασε μία πληροφορία ότι ο 35χρονος σχεδίαζε να μεταφέρει την 25χρονη στην Γερμανία για να συνεχίσει εκεί την δράση του. Να σημειωθεί ότι και οι τέσσερις συλληφθέντες αντιμετωπίζουν την κατηγορία της σωματεμπορίας κατά συναυτουργία.

 

Νέα “υπόθεση Τοπαλούδη” στη Ρόδο: Ανάγκαζαν 32χρονη να μετέχει σε όργια!

 

Μία 32χρονη γυναίκα μήνυσε τρεις άνδρες στην Ρόδο, καθώς ισχυρίζεται ότι τη βίαζαν, τη βιντεοσκοπούσαν και στη συνέχεια την εκβίαζαν.

Τον έναν από αυτούς η 32χρονη τον γνώρισε μέσω του Facebook και η γνωριμία τους εξελίχθηκε σε ερωτική σχέση. Ομως, ο εφιάλτης της ξεκίνησε όταν ο 50χρονος της σύστησε δύο φίλους του.

Η μεταξύ τους ερωτική πράξη καταγράφηκε σε βίντεο και στη συνέχεια την απειλούσαν ότι θα τη δημοσιεύσουν στο διαδίκτυο και την εξανάγκαζαν σε ομαδικά όργια.

Να σας θυμήσουμε επίσης άλλη μια Καταγγελία σοκ 13χρονης από τη Ρόδο: “Ο γυμνασιάρχης με ρώτησε τι χρώμα εσώρουχο φοράω και…”

«Η γυναίκα αυτή είναι ένα βασανισμένο πλάσμα και έχει υποστεί μία απίστευτη ταλαιπωρία, εξαναγκάστηκε σε μία συμπεριφορά που δεν ήθελε, είναι θύμα εκβίασης», δήλωσε η δικηγόρος της Άννα Παναγοπούλου.

Οι άνδρες τη βιντεοσκοπούσαν 4-5 φορές τον μήνα, χρησιμοποιώντας μάλιστα και επαγγελματική κάμερα. Ο 50χρονος την παρακολουθούσε και απειλούσε πως θα κάνει κακό στην οικογένειά της, σύμφωνα με την καταγγελία της.

Η 32χρονη έντρομη διαπίστωσε ότι πρωταγωνιστούσε σε δύο «ροζ» βίντεο που είχαν ανέβει στο διαδίκτυο.

Στις καταθέσεις τους, στο πλαίσιο της προκαταρκτικής έρευνας, οι τρεις Ροδίτες αρνήθηκαν τις κατηγορίες.

 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Ελλάδα και από όλο τον κόσμο στο Athensmagazine.gr

0 ΣΧΟΛΙΑ

Προσθήκη Σχόλιου