Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Φρίκη στην Κίνα: Πατέρας βίασε την κόρη του γιατί την πέρασε για την γυναίκα του!

Δυόμιση χρόνια φυλακή η ποινή για τον 59χρονο!

2 Απριλίου 2019 13:25
Φρίκη στην Κίνα: Πατέρας βίασε την κόρη του γιατί την πέρασε για την γυναίκα του!

Σοκ προκαλεί αυτή η υπόθεση στην Κίνα, με πατέρα που γύρισε στο σπίτι του μεθυσμένος και βίασε την κόρη του νομίζοντας πως κάνει σεξ με τη γυναίκα του!

Σύμφωνα με δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας Mirror, που επικαλείται κινεζικά μέσα ενημέρωσης, ο 59χρονος επέστρεψε στο σπίτι του, στις 22 Μαρτίου του 2018, μεθυσμένος και σύρθηκε στο κρεβάτι της 15χρονης κόρης του.

Όπως είπε ο ίδιος στην αστυνομία, νόμιζε πως βρισκόταν στο κρεβάτι με τη γυναίκα του και αμέσως μόλις κατάλαβε το λάθος του σταμάτησε τη σεξουαλική επαφή.

Η 15χρονη από την πλευρά της είπε πως κατάλαβε ότι ο μπαμπάς της την είχε μπερδέψει με τη μαμά της και προσπαθούσε να του το πει αλλά δεν κατάφερνε να τον σταματήσει.

Να σας θυμήσουμε την Νέα "υπόθεση Τοπαλούδη" στη Ρόδο: Ανάγκαζαν 32χρονη να μετέχει σε όργια!

Το κορίτσι ζήτησε τη βοήθεια ψυχολόγου, στον οποίο είπε πως είχε συγχωρέσει τον πατέρα της ενώ στον 59χρονο επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 2,5 ετών.

Ο πατέρας πρότεινε συμβιβασμό με αποδοχή από την πλευρά του της κατηγορίας της αιμομιξίας για να αποφύγει τη δίωξη για βιασμό αλλά ο δικαστής το απέρριψε!

Ο δικαστής μείωσε τελικά την αρχική ποινή της 5ετούς φυλάκισης στο μισό λαμβάνοντας υπόψη την ομολογία της ενοχής του και το ότι δήλωσε μετανιωμένος αλλά και την κατάθεση της κόρης του στην αστυνομία.

Φρίκη: Βίαζαν αγοράκια επί 10 ώρες και… πουλούσαν τα βίντεο!

Ένα φρικιαστικό κύκλωμα κακοποίησης παιδιών κατάφερε να εξαρθρώσει η αστυνομία της Φινλανδίας. Πρόκειται για "ανθρώπους" που μαγνητοσκοπούσαν μικρά αγόρια ακόμη και έξι χρονών να κακοποιούνται σεξουαλικά και μετά διένημαν τα βίντεο στο Διαδίκτυο! Επίσης σοκ προκαλεί η ιστορία της 9χρονης που βιάστηκε από τον πατέρα της και γέννησε το παιδί του!

Η επικεφαλής των ερευνών Σάνα Σπρίνγκαρε δήλωσε ότι οι έρευνες για το κύκλωμα παιδεραστίας έχουν εξαπλωθεί σε 17 δυτικές χώρες, οι περισσότερες από τις οποίες είναι ευρωπαϊκές, όπως τόνισε χωρίς να δώσει περισσότερες πληροφορίες.

Οι ερευνητές δήλωσαν ότι πέντε άνδρες συνελήφθησαν ως ύποπτοι για την άγρια κακοποίηση και τον βιασμό των θυμάτων τους - έξι αγόρια ηλικίας από 6 έως 15 ετών που ήταν μερικές φορές ναρκωμένα - σε διάστημα 14 ετών από το 2004 έως το 2018.

«Βίαζαν παιδί επί 10 ώρες»

«Η ηπιότερη μορφή κακοποίησης ήταν η προβολή πορνό για ενήλικους σε ένα (παιδί) θύμα και το χειρότερο ήταν ο βιασμός επί 10 ώρες ενός παιδιού στο οποίο είχαν χορηγηθεί ναρκωτικά», είπε η Σπρίνγκαρε.

Ο βασικός ύποπτος κατηγορείται ότι καθοδηγούσε τους άνδρες στην παραγωγή των βίντεο, τα οποία διένεμε διεθνώς, μερικές φορές σε ζωντανή μετάδοση μέσω Διαδικτύου, για να παραλάβει παρόμοιο υλικό από άλλες χώρες ως αντάλλαγμα, ανακοίνωσε η αστυνομία.

«Πόσταραν» βίντεο με παιδί να… πεθαίνει κατά την κακοποίηση!

Το παράνομο υλικό, που είχε παραληφθεί από το εξωτερικό και αναδιανεμόταν από το φινλανδικό δίκτυο, περιλάμβανε και ένα βίντεο που έδειχνε ένα παιδί να σκοτώνεται στη διάρκεια της κακοποίησης, ανακοίνωσε η ομάδα έρευνας.

Η Σπρίνγκαρε αρνήθηκε να δώσει άλλα στοιχεία για τους ύποπτους ή για τοποθεσίες όπου διαπράχθηκαν τα εγκλήματα προκειμένου να προστατευτεί η ιδιωτικότητα των θυμάτων.

Η αστυνομία θα παραπέμψει τώρα την υπόθεση στον εισαγγελέα, ο οποίος θα εξετάσει εάν θα προχωρήσει σε απαγγελία κατηγοριών κατά των υπόπτων.

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Ελλάδα και από όλο το κόσμο στο Athensmagazine.gr.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share