Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ισχυρή έκρηξη σε εργοστάσιο της ΔΕΗ! Χωρίς ρεύμα μια από τις μεγαλύτερες πόλεις της χώρας!

Συναγερμός!

22 Μαρτίου 2019 12:33
Ισχυρή έκρηξη σε εργοστάσιο της ΔΕΗ! Χωρίς ρεύμα μια από τις μεγαλύτερες πόλεις της χώρας!

Τεράστια κινητοποίηση μετά την μεγάλη έκρηξη και τη φωτιά που ξέσπασε στα Λινοπεράματα λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι. Χωρίς ρεύμα όλο το νησί. Όλα αυτά λίγες ώρες μετά την έκρηξη στο Χαλάνδρι!

Έκρηξη στα Λινοπεράματα, στο νομό Ηρακλείου και φωτιά μέσα στον υποσταθμό της ΔΕΗ έχει κινητοποιήσει την πυροσβεστική υπηρεσία, την ΕΜΑΚ, το ΕΚΑΒ κι εθελοντές.

Ως εκ τούτου, υπάρχει σχεδόν γενικό μπλακ άουτ στην Κρήτη. Πυκνοί καπνοί έχουν σκεπάσει τον ουρανό ενώ πριν από λίγο ξέσπασε φωτιά σε ασανσέρ με πολύ κόσμο, σύμφωνα με τις πληροφορίες, ενώ έχει προκληθεί πανικός στο κέντρο της πόλης, στην οδό Ζωγράφου.

Ο δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλακης σε δήλωση του ανέφερε : Είμαστε τυχεροί, ευτυχώς που δεν είχαμε κάποιο ατύχημα. Το πράγμα πήγε καλά. Αλλά μέχρι ποτέ θα είμαστε τυχεροί. Ο χώρος πρέπει να φύγει από εδώ και οι επικίνδυνες εγκαταστάσεις και να πάνε εκεί που προβλέπει ο νόμος.

Έκρηξη στο Χαλάνδρι: Υλικές ζημιές σε σταθμευμένο όχημα έξω απο το Ρωσικό προξενείο!

Άγνωστοι δράστες πέταξαν λίγο πριν από τις 4:00 τα ξημερώματα, χειροβομβίδα στον προαύλιο χώρο του ρωσικού προξενείου στην οδό Τζαβέλα στο Χαλάνδρι. Υλικές ζημιές σε όχημα που ήταν σταθμευμένο πλησίον του ρωσικού προξενείου προκάλεσε η έκρηξη που σημειώθηκε τα ξημερώματα στο Χαλάνδρι. Δεν είναι η πρώτη φορά που γίνεται έκρηξη στ Χαλάνδρι αφού πριν λίγο καιρό είχαν ανατινάξει ΑΤΜ

Όπως μετέδωσε ο ΑΝΤ1 στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη από την έκρηξη, υπάρχουν σημάδια στο τοιχίο του προξενείου. Απέναντι ακριβώς, από το ωστικό κύμα, έσπασε το τζάμι του αυτοκινήτου.

Δείτε τις ζημιές που υπέστη το όχημα από την έκρηξη στο ρωσικό προξενείο:

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις απο την Ελλάδα και τον κόσμο στο Athensmagazine.gr

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share