Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Έκρηξη στο Χαλάνδρι: Υλικές ζημιές σε σταθμευμένο όχημα έξω απο το Ρωσικό προξενείο!(VIDEO)

Νέα στοιχεία για την χειροβομβίδα!

22 Μαρτίου 2019 09:56
Έκρηξη στο Χαλάνδρι: Υλικές ζημιές σε σταθμευμένο όχημα έξω απο το Ρωσικό προξενείο!(VIDEO)

Άγνωστοι δράστες πέταξαν λίγο πριν από τις 4:00 τα ξημερώματα, χειροβομβίδα στον προαύλιο χώρο του ρωσικού προξενείου στην οδό Τζαβέλα στο Χαλάνδρι. Υλικές ζημιές σε όχημα που ήταν σταθμευμένο πλησίον του ρωσικού προξενείου προκάλεσε η έκρηξη που σημειώθηκε τα ξημερώματα στο Χαλάνδρι. Δεν είναι η πρώτη φορά που γίνεται έκρηξη στ Χαλάνδρι αφού πριν λίγο καιρό είχαν ανατινάξει ΑΤΜ

Όπως μετέδωσε ο ΑΝΤ1 στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη από την έκρηξη, υπάρχουν σημάδια στο τοιχίο του προξενείου. Απέναντι ακριβώς, από το ωστικό κύμα, έσπασε το τζάμι του αυτοκινήτου.

Δείτε τις ζημιές που υπέστη το όχημα από την έκρηξη στο ρωσικό προξενείο:



Έκρηξη σε εμπορικό κατάστημα στο Χαλάνδρι!


Μία νέα έκρηξη σημειώθηκε τα ξημερώματα, αυτή τη φορά, σε εμπορικό κατάστημα με είδη σπιτιού στο Χαλάνδρι.

Ειδικότερα, η έκρηξη έγινε στις 02:50 τα ξημερώματα της Τρίτης και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι δράστες είχαν τοποθετήσει εκρηκτικό μηχανισμό στο εσωτερικό του καταστήματος.

Έχουν προκληθεί σοβαρές υλικές ζημιές, ενώ στο σημείο έχουν σπεύσει αστυνομικές δυνάμεις και κλιμάκιο της ΤΕΕΜ για έλεγχο.

Υπενθυμίζεται ότι τον τελευταίο καιρό έχουν γίνει άλλες δύο παρόμοιου τύπου εκρήξεις, η μία σε εμπορικό κατάστημα στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης και η δεύτερη σε κατάστημα στη Λεωφ. Κηφισίας.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις απο την Ελλάδα και τον κόσμο στο Athensmagazine.gr

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share