Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Σάλος στην Αλεξανδρούπολη: Έστειλε για δεύτερη φόρα την σύζυγο του στο νοσοκομείο!

Ο άντρας βρέθηκε σε κατάσταση αμόκ!

18 Μαρτίου 2019 16:31
Σάλος στην Αλεξανδρούπολη: Έστειλε για δεύτερη φόρα την σύζυγο του στο νοσοκομείο!

Δεν βάζει μυαλό ένας «νταής» από την Αλεξανδρούπολη που σακάτεψε στο ξύλο την σύζυγό του και την τραυμάτισε με αιχμηρό αντικείμενο, παρά το γεγονός ότι στο πρόσφατο παρελθόν το είχε ξανακάνει με αποτέλεσμα να εκκρεμεί η δίκη του.

Η άτυχη γυναίκα παρέμεινε για νοσηλεία χωρίς να κινδυνεύει η ζωή της, ενώ ο σύζυγός της παραδόθηκε στην αστυνομία.

Ο άντρας βρέθηκε σε κατάσταση αμόκ όταν καβγάδισε άγρια με την γυναίκα του το βράδυ της Παρασκευής και άρχισε να την ξυλοκοπεί αλύπητα, ξεσπώντας πάνω της όλη του τη μανία. Μάλιστα, της προκάλεσε τραύματα και με το αιχμηρό όργανο, αλλά όταν… πέρασε το μένος του, την μετέφερε ο ίδιος με το αυτοκίνητό του στο Περιφερειακό νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης.

Διαβάστε επίσης: Αλεξανδρούπολη: Φοιτητής Ιατρικής μαχαίρωσε δύο γυναίκες!

Η άτυχη γυναίκα παρέμεινε για νοσηλεία χωρίς να κινδυνεύει η ζωή της, ενώ ο «νταής» σύζυγός της παραδόθηκε στην αστυνομία, συνελήφθη και σχηματίστηκε σε βάρος του μια ακόμη δικογραφία για ενδοοικογενειακή βία και πρόκληση σωματικών βλαβών, με την οποία οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αλεξανδρούπολης.

Ξάνθη: Ξυλοδαρμός δασκάλου έξω απο σχολείο!

Θύμα ξυλοδαρμού έπεσε ένας δάσκαλος στο Δροσερό Ξάνθης, όταν Ρομά, του έστησαν καρτέρι έξω από το σχολείο, για ένα ενδοσχολικό ζήτημα που δημιουργήθηκε και τον έστειλαν στο νοσοκομείο με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Πρόκειται για έναν οικισμό Ρομά, που έχει υψηλό δείκτη εγκληματικότητας και γίνεται προσπάθεια από την τοπική κοινωνία να ενταχθούν τα παιδιά στο κοινωνικό σύνολο. Η πλειοψηφία του οικισμού, είναι Ρομά, νοικοκυραίοι που προσπαθούν να μορφώσουν τα παιδιά τους, ωστόσο, τα τελευταία χρόνια, έχουν φτάσει στον οικισμό Ρομά από άλλες περιοχές και ειδικά της Αθήνας, μετατρέποντάς τον σε άντρο παραβατικότητας.

Ειδικότερα σε ό,τι αφορά στον ξυλοδαρμό του δασκάλου, ο Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Ξάνθης, Αχιλλέας Γερόπουλος ανέφερε επακριβώς ότι «ο εκπαιδευτικός εισήχθη την Πέμπτη (14/3) στο Νοσοκομείο Ξάνθης. Νοσηλεύεται στην χειρουργική κλινική με κρανιοεγκεφαλικά θέματα και σήμερα θα πάρει εξιτήριο. Τον χτύπησαν στο κεφάλι. Δεν είναι σοβαρή η κατάσταση της υγείας του, ωστόσο οι γιατροί του νοσοκομείου τον κράτησαν, του έκαναν όλες τις απαραίτητες εξετάσεις και θα πάρει εξιτήριο».

Από την πλευρά του ο Πρόεδρος του Διδασκαλικού Συλλόγου Ξάνθης κ. Δημήτρης Ντούμος τόνισε για το θέμα: «Ενημερώθηκα ότι ο άνθρωπος αυτός έχει αιμάτωμα κάτω από το μάτι. Η κατάσταση αυτή δεν μπορεί να συνεχιστεί» συνέχισε ο ίδιος, σημειώνοντας ότι «ο Υπουργός Παιδείας, όταν είχε σκοτωθεί ένα παιδάκι από μια «αδέσποτη» σφαίρα σε ένα περιστατικό με εμπλοκή Ρομά, είχε πει ότι θα λάβουν μέτρα για τους Ρομά, ότι θα μειώσουν τον αριθμό των μαθητών ανά τάξη κλπ. Θα πρέπει να γίνουν νέα σχολεία και νηπιαγωγεία, θα πρέπει να υπάρχουν προγράμματα για ένταξη Ρομά και κυρίως το Δροσερό να μην είναι «άβατο» από πλευράς αστυνόμευσης και να υπάρχουν και κοινωνικά προγράμματα...»

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις απο την Ελλάδα και τον κόσμο στο Athensmagazine.gr

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share