Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Λάρισα: Μυστήριο με την υπόθεση εξαφάνισης της 59χρονης Βασιλικής!

Ο αδερφός της και η σύζυγός του, ήταν οι τελευταίοι που την είδαν!

15 Μαρτίου 2019 07:52
Λάρισα: Μυστήριο με την υπόθεση εξαφάνισης της 59χρονης Βασιλικής!

Δύσκολες ώρες περνά η οικογένεια της 59χρονης Βασιλικής Σιλεβίστα-Κουκουνασούλη, η οποία εξαφανίστηκε μυστηριωδώς την Κυριακή, 10 Μαρτίου το απόγευμα.

Η εξαφανισμένη γυναίκα μένει στη Λαμία, αλλά πολύ συχνά επισκεπτόταν τη Λάρισα, προκειμένου να δει τη μητέρα της και τους συγγενείς της.

Σύμφωνα με τον αδερφό της και τη σύζυγό του, η αγνοούμενη γυναίκα το μεσημέρι της Κυριακής έφαγε μαζί τους στο σπίτι τους και έπειτα ο αδερφός της την πήγε με το αυτοκίνητο στο πατρικό τους.

«Δεν είδαμε κάτι ασυνήθιστο στην συμπεριφορά της, ούτε αντιμετώπιζε κάποιο πρόβλημα υγείας. Ήταν καλά, όπως πάντα. Παρόλο που μιλήσαμε πάρα πολύ ώρα, δεν είδα να τη βασανίζει κάτι», δήλωσαν ο αδερφός και η σύζυγός του στο protothema.gr

Μάλιστα το απόγευμα της Κυριακής είχαν συνεννοηθεί να πάει ο αδερφός της να την πάρει από το σπίτι, προκειμένου να ξαναβρεθούν και να κάτσουν παρέα μέχρι το βράδυ.

«Στις 18:10 πήρε τηλέφωνο η Βάσω, αλλά εγώ είχα πάει στην αδελφή μου επίσκεψη και μίλησα με τον σύζυγό μου και του είπα κατά τις 19:30 να έρθει να με πάρει και να πάμε να την πάρουμε από το σπίτι. Στις 19:45 ήμασταν στον Άγιο Αχίλλειο και την πήραμε τηλέφωνο και αυτό ήταν απενεργοποιημένο», είπε μεταξύ άλλον η κουνιάδα της εξαφανισμένης γυναίκας.

Οι συγγενείς της 59χρονης γυναίκας πήγαν στο σπίτι προκειμένου να δουν τι συμβαίνει, μιας και σκέφτηκαν ότι το κινητό ίσως να είχε κλείσει μόνο του από μπαταρία. Χτυπούσαν το κουδούνι και την πόρτα και δεν άνοιγε κανείς, ενώ τα φωτά ήταν κλειστά.

Η μόνη πληροφορία που υπάρχει για τις στιγμές πριν τη μυστηριώδη εξαφάνιση της Βάσως Σιλεβίστα-Κουκουνασούλη, είναι η συνομιλία με μια φίλη της από τη Λαμία στις 18:45, την οποία έκανε η ίδια.

Το περιεχόμενο της συνομιλίας δεν έχει κάτι το παράξενο, αλλά η 59χρονη γυναίκα φαίνεται πως περπατούσε. Μετά το τηλέφωνο της σίγασε και ξεκίνησε η αγωνία για τους συγγενείς της.

Από εκείνη την ώρα ξεκίνησε και το θρίλερ της οικογένειάς της. Ο αδερφός της, η κουνιάδα της και τα παιδιά της με τον σύζυγό της πήραν τηλέφωνα στα νοσοκομεία και την αστυνομία, προκειμένου να την βρουν. Μάταια όμως.

«Όταν ψάξαμε και το σπίτι της, είδαμε ότι τα προσωπικά της αντικείμενα ήταν όλα εκεί. Μόνο το κινητό της τηλέφωνο έλειπε», είπε.

Η οικογένειά της κάνει έκκληση προς όλους να ειδοποιήσουν τις Αρχές σε περίπτωση που δουν η ακούσουν κάτι σχετικό ενώ να σημειωθεί ότι την ημέρα της εξαφάνισης της η 59χρονη γυναίκα φορούσε μαύρο παντελόνι, λευκή μπλούζα και ένα καφέ μπουφάν.

Τελευταία φορά εθεάθη στον Αγ. Χαράλαμπο, στην οδό Άκρωνος 9, όπου είναι το πατρικό της σπίτι.

Η Βάσω Σιλεβίστα είναι σύζυγος του ιδιαίτερα γνωστού και αγαπητού παλαίμαχου ποδοσφαιριστή του ΑΣ Λαμία Τάκη Σιλεβίστα και μητέρα του Γιάννη, προπονητή πλέον ποδοσφαίρου και πρώην επίσης ποδοσφαιριστή του ΑΣ Λαμία και του Χρήστου, οι οποίοι την αναζητούν παντού.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share