Δευτέρα, 13 Μαΐου 2024

Μέσα από τις κάμερες ψάχνουν τους ληστές του ΚΤΕΛ Πάτρας!

Το χρηματοκιβώτιο δεν άνοιξε και τελικά πήραν μόνο τα μετρητά από το ταμείο

28 Φεβρουαρίου 2019 15:10
Μέσα από τις κάμερες ψάχνουν τους ληστές του ΚΤΕΛ Πάτρας!

Το χρηματοκιβώτιο δεν άνοιξε και τελικά πήραν μόνο τα μετρητά από το ταμείο, γύρω στα 3.000 ευρώ, χωρίς να αρπάξουν τσάντες, πορτοφόλια και κινητά που υπήρχαν στο γραφείο
Το οπτικό υλικό που κατέγραψε η κάμερα ασφαλείας στο ισόγειο του Αστικού ΚΤΕΛ Πάτρας εξετάζουν καρέ- καρέ οι άντρες της Ασφάλειας, προσπαθώντας να βρουν στοιχεία που να οδηγήσουν στην αναγνώριση των δυο ένοπλων ληστών που φορούσαν κουκούλες και κράνη και ο ένας ήταν ντυμένος... πυροσβέστης.

Οι κακοποιοί όρμησαν πέντε λεπτά μετά τις 6 χθες το απόγευμα στα γραφεία, όπου βρίσκονταν ένας υπάλληλος και τρεις φοιτητές πελάτες. Τους ακινητοποίησαν με προτεταμένα τα όπλα και ζήτησαν από τον υπάλληλο τόσο τα χρήματα του ταμείου, όσο και αυτά που υπήρχαν στο χρηματοκιβώτιο. Όμως, το χρηματοκιβώτιο δεν άνοιξε και τελικά πήραν μόνο τα μετρητά από το ταμείο, γύρω στα 3.000 ευρώ, χωρίς να αρπάξουν τσάντες, πορτοφόλια και κινητά που υπήρχαν στο γραφείο.

Οι μάρτυρες δεν είδαν αν οι ληστές διέφυγαν πεζή ή επιβιβάστηκαν σε κάποιο μέσο διαφυγής, κάτι που προσπαθούν να εξακριβώσουν οι αστυνομικοί παίρνοντας καταθέσεις από άτομα που βρίσκονταν εκτός των γραφείων. Παράλληλα, οι ειδικοί της Εγκληματολογικής υπηρεσίας πήραν δακτυλικά αποτυπώματα, αν και σύμφωνα με τις μαρτυρίες οι δράστες δεν άγγιξαν κάτι στον χώρο.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share