Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Κέρκυρα: Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για τον παλαίμαχο αθλητή με την παιδική πορνογραφία!

Είχε «παγιδεύσει» και 13χρονη

26 Ιανουαρίου 2019 18:50
Κέρκυρα: Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για τον παλαίμαχο αθλητή με την παιδική πορνογραφία!

Με δύο κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος προφυλακίστηκε ο 39χρονος παλαίμαχος αθλητής, ο οποίος την Τρίτη είχε συλληφθεί αντιμετωπίζοντας κατηγορίες που έχουν σχέση με την παιδική πορνογραφία.

Το κατηγορητήριο με το οποίο παραπέμπεται σε δίκη περιλαμβάνει κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος τόσο για πορνογραφικές παραστάσεις ανηλίκων και προνογραφία ανηλίκων μέσω διαδικτύου.

Μεταξύ των κατηγοριών, η μία αφορά απόσπαση γυμνών φωτογραφιών από μια 13χρονη Αμερικανίδα στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Ο 39χρονος μέσω chatting είχε πείσει τη νεαρή κοπέλα να βγάλει τις φωτογραφίες και να του τις στείλει και αυτός στη συνέχεια φέρεται να την εκβίασε και να τις διακίνησε σε άλλους χρήστες του διαδικτύου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor Ελλάδα Τουρκία: Διέρρευσαν φωτογραφίες των παικτών! Δεν φαντάζεστε που βρίσκονται τώρα και με ποιους!

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο υλικό το οποίο βρέθηκε στους σκληρούς δίσκους που κατασχέθηκαν, περιλαμβάνονται και σκληρές εικόνες.

Ας σημειωθεί, ότι η υπόθεση εξιχνιάστηκε από τη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος σε συνεργασία με τις αντίστοιχες αμερικανικές αρχές και στη συνέχεια και της ασφάλειας Κέρκυρας.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share