Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

"Ενώ ξεψυχούσε το παιδί...": Σοκάρει η ιατροδικαστής για τον θάνατο της 8χρονης μαθήτριας στην Κέρκυρα!

Φρίκη και αποτροπιασμός!

17 Ιανουαρίου 2019 12:50

το πένθος έχει βυθιστεί η Κέρκυρα, για το 8χρονο κοριτσάκι, που σκοτώθηκε το πρωί της Τετάρτης μπροστά στα μάτια της μητέρας του, όταν της έφυγε από τα χέρια την ώρα που την πήγαινε στο σχολείο, με αποτέλεσμα να παρασυρθεί από δυο αυτοκίνητα.

Η κηδεία της θα γίνει την Παρασκευή στις 15:30 από τον Ιερό Ναό της Αγίας Ελένης Καναλίων, όπου συγγενείς και φίλοι θα πουν το τελευταίο αντίο στον αδικοχαμένο άγγελο που έφυγε τόσο νωρίς. Η ιατροδικαστής Χρυσαυγή Κούση διαπίστωσε πως το άτυχο κοριτσάκι σκοτώθηκε μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα.

“Ο θάνατος της μικρής Άννας Μαρίας ήταν ακαριαίος, ενώ το δεύτερο χτύπημα από διερχόμενο Ι.Χ. ήταν εφόσον το παιδί ξεψυχούσε», είπε χαρακτηριστικά η κ. Κούση.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Παναγιώτα Βλαντή: Ποιος πασίγνωστος Έλληνας ηθοποιός είναι ο σύντροφός της! Έχουν 20 χρόνια διαφορά!

Συγκλονίζει ο πατέρας της 8χρονης

Ο πατέρας του άτυχου κοριτσιού περιέγραψε στην κάμερα πως η κόρη του παρασύρθηκε από τα αυτοκίνητα. «Εκείνη την ώρα αφού η γυναίκα μου είχε κοιτάξει ένα δευτερόλεπτο πριν αυτοκίνητο δεν ερχόταν. Και σταμάτησε και περίμενε.

Εκείνη την ώρα ήρθε ένα αυτοκίνητο από πίσω και ακούμπησε τη γυναίκα μου ξώφλατσα, και έχασε την ισορροπία της και έχασε το χέρι του παιδιού με αποτέλεσμα και να το χτυπήσει το άλλο αυτοκίνητο», λέει συγκινημένος ο πατέρας του άτυχου κοριτσιού.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Σάρωσε ο Γιώργαρος! Σάρωσε ο Γιώργος Παπαδάκης": Όργια για τον παρουσιαστή!

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share