Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Έσκασε τώρα: Κλειστά σχολεία αύριο, Παρασκευή!

Σας αφορά!

27 Σεπτεμβρίου 2018 13:55
Έσκασε τώρα: Κλειστά σχολεία αύριο, Παρασκευή!

Κλειστά θα παραμείνουν αύριο Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου όλα τα σχολεία της Ζακύνθου και της Κεφαλλονιάς, για προληπτικούς λόγους, εξαιτίας της κακοκαιρίας «Ξενοφών» που έχει επηρεάσει όλη τη χώρα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «Έβαλε το χέρι του στους μηρούς και το δάχτυλό του στα γενετικά της όργανα»: Σοκάρουν οι καταθέσεις για τον "δράκο με το φλάουτο"!

Τη σχετική απόφαση πήραν ο δήμαρχος Ζακύνθου, Παύλος Κολοκοτσάς και ο αντιπεριφερειάρχης Κεφαλλονιάς, Παναγής Δρακουλόγκωνας, για την ασφάλεια των μαθητών και των γονέων τους.

Κλειστά σχολεία αύριο, Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου και στην Αττική!

Το χάος που έχει δημιουργηθεί με τις αποσπασματικές αποφάσεις για προληπτικό κλείσιμο των σχολείων επιχειρεί να λύσει, με αρκετή καθυστέρηση η Περιφέρεια Αττικής. Ήδη, οι κάτοικοι του λεκανοπεδίου είναι ανάστατοι καθώς δεν γνωρίζουν τι ακριβώς γίνεται. Κάποιοι δήμαρχοι, ανακοίνωσαν αποσπασματικά ότι δεν θα λειτουργήσουν τα σχολεία, με αποτέλεσμα να ενταθεί η αγωνία σε όσους κατοικούν σε όμορους ή κοντινούς δήμους.

Ο δήμος Σαρωνικού είχε ανακοινώσει ότι κλείνει τα σχολεία, ακολούθησε και ο δήμος Ελληνικού.

Η Περιφέρεια, απούσα από το μπάχαλο που δημιουργήθηκε, βλέποντας τον κάθε δήμο να παίρνει πρωτοβουλίες περιέπλεξε τα πράγματα. Κι αυτό διότι ο αντιπεριφερειάρχης Νότιου Τομέα αποφάσισε να κλείσει εκείνα στην αρμοδιότητά του. Δηλαδή, κάποιοι εκτίμησαν ότι τα προβλήματα μπορεί να υπάρχουν μέχρι την Καλλιθέα, αλλά όχι 50 μέτρα πιο μακριά που είναι σχολείο στο όριο του δήμου Αθηναίων. Έτσι, αυτή την ώρα αποφασίζεται να υπάρξει γενική εντολή της περιφέρειας να κλείσουν τα σχολεία σε όλη την Αττική.

Η απόφαση ενδέχεται να ανακοινωθεί επίσημα σε λίγη ώρα.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share