Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

«Έβαλε το χέρι του στους μηρούς και το δάχτυλό του στα γενετικά της όργανα»: Σοκάρουν οι καταθέσεις για τον "δράκο με το φλάουτο"!

Κακοποιούσε σεξουαλικά ανήλικες μαθήτριες του στην Αττική!

27 Σεπτεμβρίου 2018 12:50
«Έβαλε το χέρι του στους μηρούς και το δάχτυλό του στα γενετικά της όργανα»: Σοκάρουν οι καταθέσεις για τον

Ανατριχίλα προκαλούν οι καταθέσεις των γονιών των δύο ανήλικων κοριτσιών, ηλικίας 9 και 11 ετών, στο Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας χθες για τον «δράκο με το φλάουτο».

Ο 62χρονος καθηγητής μουσικής της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών, βρέθηκε χθες στο εδώλιο για τις αρρωστημένες πράξεις του στα δύο ανήλικα κορίτσια που ήταν μαθήτριές του και σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο του ΑΝΤ1, οι γονείς των κοριτσιών περιέγραψαν όλα όσα έκανε ο αρρωστημένος άνδρας στα παιδιά τους.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η φιλία που γίνεται τραπεζικός λογαριασμός: Η απίστευτα προκλητική δήλωση του Μαυρίδη για τον Τανιμανίδη!

«Το παιδί μας είπε ότι (καθηγητής) έβαλε το χέρι του στα οπίσθια της και τη θώπευε. Έβαλε το χέρι του στους μηρούς και το δάχτυλό του στα γενετικά της όργανα. Στη συνέχεια ο κατηγορούμενος είπε στην κόρη μας να βάλει το χέρι της στα όργανά του και τη ρώτησε αν της αρέσει. Την έβαλε να καθίσει με τα πόδια ανοιχτά και την τράβηξε φωτογραφίες», ανέφερε ο πατέρας του ενός κοριτσιού.

Από την πλευρά της, η μητέρα της ανήλικης σημείωσε, στην κατάθεσή της: «Η κόρη μου έκτοτε δεν θέλει να κοιμάται μόνη της. Στις κοινωνικές μας συναναστροφές δεν θέλει καθόλου να μιλήσει με μεγαλύτερους άνδρες. Φοβόταν και ντρεπόταν, γι' αυτό δεν μου μίλησε. Αυτός της είχε πει να μη μιλήσει σε κανέναν».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αστρολογικές προβλέψεις (27/09) από την Λίτσα Πατέρα: "Πονοκέφαλος" για 2 ζώδια!

Υπενθυμίζεται πως η δίκη διεκόπη για τις 15 Οκτωβρίου, ενώ ο διεστραμμένος καθηγητής μουσικής κατηγορείται για ασελγείς πράξεις σε βάρος ανήλικων κοριτσιών, ηλικίας 9 και 11 χρόνων, μέσα σε ωδείο, από τα Χριστούγεννα του 2016 έως τον Ιούλιο του 2017.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share