Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Χολιγουντιανή καταδίωξη στην Ηλεία! 42χρονος πήρε το τρακτέρ του και... (video)

Απίστευτο περιστατικό!

12 Ιουλίου 2018 21:06
Χολιγουντιανή καταδίωξη στην Ηλεία! 42χρονος πήρε το τρακτέρ του και... (video)

Όπως αναφέρεται στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Star, το πιο ευφάνταστο σενάριο στο Χόλιγουντ ξεπερνούν, τα όσα διαδραματίστηκα σε δύο χωριά της Ηλείας!

Ένας κάτοικος της περιοχής σε κατάσταση αμόκ, χτύπησε συγχωριανούς του και κατέστρεψε αυτοκίνητα!

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της Θεοδώρας Θεοδωρουλάκη, ήταν λίγο μετά της πέντε χθες το απόγευμα, όταν ο 42χρονος άντρας πήγε σε πρατήριο υγρών καυσίμων για να βάλει βενζίνη!

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, δεν ήθελε να πληρώσει και λογικό όπως ήταν, ο ιδιοκτήτης δεν το δέχτηκε. Τότε ο 42χρονος άρχισε να βρίζει και να σπάει ότι έβρισκε μπροστά του. Τελικά έβαλε μόνος του βενζίνη, χωρίς να αφήσει χρήματα, ενώ στη συνέχεια πήγε στο χωριό που μένει και όπως λένε οι κάτοικοι, εκτός εαυτού προκάλεσε ζημιές στο καφενείο και επιτέθηκε σε τρεις ηλικιωμένους συγχωριανούς του!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor: Tι είδαμε χτες; Η δικαίωση της Μελίνας, τα κλάματα και ο απολογισμός της Δαλάκα και η παίκτρια που πέρασε στον ημιτελικό! (videos)

Όταν έφτασε η Αστυνομία, ο ίδιος ανέβασε στο Τρακτέρ του και με ιλιγγιώδη ταχύτητα χτύπησε τρία αυτοκίνητα βγαίνοντας στην Εθνική οδό, με τα περιπολικά να τον κυνηγούν!

Αργότερα, ο 42χρονος μπήκε σε πάρκινγκ σούπερ μάρκετ και σε ελάχιστα λεπτά οι Αστυνομικοί του έβαλαν χειροπέδες!

Δείτε το απόσπασμα στο σχετικό βίντεο:

Πηγή: youweekly.gr

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share