Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Survivor: Tι είδαμε χτες; Η δικαίωση της Μελίνας, τα κλάματα και ο απολογισμός της Δαλάκα και η παίκτρια που πέρασε στον ημιτελικό! (videos)

Όσα είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο...

12 Ιουλίου 2018 07:59
Survivor: Tι είδαμε χτες; Η δικαίωση της Μελίνας, τα κλάματα και ο απολογισμός της Δαλάκα και η παίκτρια που πέρασε στον ημιτελικό! (videos)

Άλλο ένα επεισόδιο του Survivor πέρασε...

Ένα επεισόδιο που τα είχε όλα μέσα. Εμείς συγκεντρώσαμε για εσάς τις καλύτερες στιγμές και σας τις παρουσιάζουμε.

To τελευταίο αγώνισμα επάθλου είναι το σημερινό αγώνισμα επάθλου, ενώ ο Ηλίας Γκότσης αναφέρθηκε στην χθεσινή νίκη της Μελίνας!

Ο ίδιος είπε ότι οι δυο τους εξασφάλισαν μια νίκη για τον ημιτελικό, ενώ πρόσθεσε: «από όλη την πορεία της μέσα στο παιχνίδι, αλλά την τελευταία μέρα που ήταν και πάρα πολύ καλή...άξιζε αυτή τη θέση.»!

Ο Ηλίας Γκότσης, μεταξύ των άλλων πρόσθεσε: «Με την Μελίνα έχουμε περάσει πολλά από την αρχή του παιχνιδιού, μπορεί να μην κάναμε τόσο παρέα, μετά τη νέα σύνθεση. Πρόλα αυτά, όταν έχεις μοιραστεί τόσα πράγματα με ένα άνθρωπο δεν γίνεται να ξεχνάς....»

Δείτε το απόσπασμα στο σχετικό βίντεο:

Η Μελίνα έκανε μια πολύ μεγάλη νίκη, αφού χθες εξασφάλισε το εισιτήριο για τον ημιτελικό!

«Ποιος θα το περίμενε ότι θα ήμουν με ένα άτομο , με το οποίο στην ουσία μαζί ξεκινήσαμε το παιχνίδι, μέχρι τη νέα σύνθεση ομάδων», είπε αναφερόμενη στον Ηλίας που κέρδισε χθες την ασυλία!

Η Μελίνα, πρόσθεσε ότι έζησαν πολλές στιγμές από την αρχή του παιχνιδιού, τονίζοντας ότι τα συναισθήματα είναι ανάμεικτα ακόμη μια φορά. Η παίκτρια των Διασήμων, είπε ότι είναι πολύ χαρούμενη για την νίκη της και που έφτασε στον ημιτελικό!

Όσο για τον Ηλία;

«Του άξιζε γιατί...ειδικά τον τελευταίο καιρό φτάναμε πολύ κοντά σε κάποιο έπαθλο μεγάλο και στην ουσία δεν κερδίζαμε ποτέ. Και με αυτό τον τρόπο, τουλάχιστον εγώ ένιωσα ότι δικαιώθηκα επιτέλους. Το ίδιο, θεωρώ ότι αισθάνθηκε και ο Ηλίας», είπε μεταξύ των άλλων η Μελίνα!

Δείτε το απόσπασμα στο σχετικό βίντεο:

Στην χθεσινή της απόδοση αναφέρθηκε η Κατερίνα Δαλάκα, που δεν ήταν η μέρα της και δεν εξασφάλισε πολλές νίκες!

Η παίκτρια των Διασήμων, είπε χαρακτηριστικά: «Δεν με στεναχωρεί το γεγονός να χάσω τη θέση στον ημιτελικό. Με στεναχωρεί όταν δεν είμαι καλή αγωνιστικά. Δεν το δέχομαι από τον εαυτό μου να κάνω αυτό το πράγμα...»

Αργότερα, η Κατερίνα λέει στην κάμερα: «Δεν φοβάμαι τίποτα στο παιχνίδι και κανέναν. αποδέχομαι όλες τις καταστάσεις και κοιτάω τη θετική τους πλευρά. Η Βιργινία έχει πολύ κοινό που την αγαπάει, διότι την κρατάει ο κόσμος», εξηγώντας ότι εκείνη δεν ξέρει τι απήχηση έχει στο κοινό και αν θα την κρατήσει, ενώ δήλωσε ότι περιμένει με αγωνία να δει τι θα ανακοινώσει ο Σάκης!

Δείτε το απόσπασμα στο σχετικό βίντεο:

Συναισθηματικά φορτισμένη ήταν η Βιργινία, που το παιχνίδι φτάνει στο τέλος του και οι παίκτες θα φύγουν από την παραλία!

Η ίδια, εξήγησε ότι μόλις συνηδειτοποίησε πως είναι η τελευταία μέρα, της φαινόταν απίστευτο, αφού έχει ζήσει πολλά πράγμα μέσα στο παιχνίδι!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Πέμπτη 12 Ιουλίου;

«Νομίζω ότι είναι ένα ψέμα, ότι θα φύγουμε και δεν θα ξαναέρθουμε εδώ πέρα! Για κάποιο διάστημα νόμιζα ότι θα μείνω εδώ για πάντα. Έχω ξεφύγει και δεν καταλαβαίνω ότι έχω και ζωή έξω. Και από τη μία χαίρομαι γιατί, θα δω όλους τους δικούς μου ανθρώπους και τους φίλους μου και την οικογένεια μου και θα γυρίσω στην κανονική μου ζωή. από την άλλη γνωρίζω μέσα μου...ότι αυτό δεν θα το ξαναζήσω...», είπε μεταξύ των άλλων η Βιργινία!

Δείτε το απόσπασμα στο σχετικό βίντεο:

Το τελευταίο έπαθλο ήταν το σημερινό,για το φετινό Survivor! Από πολύ νωρίς, ήμασταν μαζί σας με την καθιερωμένη διαρροή σας!

Όπως κάθε φορά έτσι και σήμερα, με έγκυρη διαρροή σας ενημερώσαμε πως το έπαθλο ήταν ένα ταξίδι στην Μαδρίτη και πως ο νικητής, θα επέλεγε ακόμη ένα άτομο!

Έτσι λοιπόν, από νωρίς το Youweekly.gr, σας εξασφάλισε έγκυρη διαρροή, πληροφορώντας σας, πως το τελευταίο έπαθλο κέρδισε η Κατερίνα Δαλάκα και θα πάρει μαζί της και τη Μελίνα!

Δείτε το απόσπασμα στο σχετικό βίντεο:

Το τελευταίο αγώνισμα ήταν το σημερινό για τους παίκτες, ενώ ένα πολύ μεγάλο έπαθλο περίμενε τον νικητή, αφού θα ταξίδευε με ένα ακόμη άτομο της επιλογής του, στη Μαδρίτη!

Όλοι οι παίκτες έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό, με την Βιργινία όμως, να νιώθει κάποια ενόχληση στο γόνατο της μετά από ένα στίβο μάχης!

Η ίδια, απευθύνθηκε στην Μελίνα στον πάγκο, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Πονάω πάρα πολύ.το βλέπεις το πρήξιμο; το διέλυσα. Πονάω δεν μπορώ να το λυγίσω τώρα....»

Δείτε το απόσπασμα στο σχετικό βίντεο:

Πολύ συγκινημένη ήταν η Κατερίνα Δαλάκα, μετά το τέλος του αγωνίσματος! Η παίκτρια των Διασήμων, αγωνίστηκε για τελευταία φορά στον Αγ. Δομίνικο- ενώ έκλεισε με νίκες ένα πολύ όμορφο ταξίδι!

«Εγώ σε αυτή την παραλία, είμαι από την πρώτη ημέρα Σάκη. Έχω περάσει πάρα πολλές στιγμές καλές, κακές, όμορφες και δεν μπορώ να φανταστώ ότι απλά θα κοιτάξω την παραλία αυτή και δεν θα την ξαναδώ»!

Η ίδια, πρόσθεσε: «Δεν υπάρχει περίπτωση να μην ξαναεπιστρέψω και εγώ σε αυτό το μέρος, γιατί το νιώθω και εγώ σαν σπίτι μου και πάρα πολλές φορές όταν φεύγαμε για τα αγωνίσματα έλεγα "άντε είμαι κουρασμένη, να γυρίσω σπίτι μου." . Είμαι πάρα πολύ συγκινημένη, δεν υπάρχει αυτό, ήταν πολύ έντονα τα συναισθήματα σε όλο το παιχνίδι. Δεν ήταν μια απλά καθημερινή ζωή (....), ήταν όλα έντονα και παλεύαμε κάθε δευτερόλεπτο για να επιβιώσουμε και να κερδίσουμε κάτι που στη ζωή μας ήταν αυτονόητο.»

Η ίδια εξήγησε ότι δεν μπορεί να βρει λόγια για να περιγράψει αυτά που έζησαν, ενώ είπε ότι μακάρι να ήταν ένα παιχνίδι όλα, αφού έξω στον κόσμο άνθρωποι παλεύουν καθημερινά να επιβιώσουν!

Η Κατερίνα, μεταξύ των άλλων είπε: «Δεν το μετανιώνω ποτέ που ήρθα, γιατί οι περισσότεροι ήταν αρνητικοί στο να έρθω εδώ...Οι γονείς μου ήταν αρνητικοί, ας πούμε, στο να έρθω εδώ, γιατί ξέρεις είμαι αθλήτρια εν ενεργεία και είναι τεράστιο ρίσκο. Αλλά, χαίρομαι που είτε πετύχαινε, είτε όχι σε αυτή μου την επιλογή είναι καθαρά δική μου απόφαση, οπότε χαίρομαι και είμαι πολύ ευτυχισμένη που έκανε την καλύτερη επιλογή που ήρθα σε αυτό το παιχνίδι!»

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα, Πέμπτη 12 Ιουλίου, σύμφωνα με το εορτολόγιο;

Δείτε το απόσπασμα στο σχετικό βίντεο:

Το πρώτο live και η ζωντανή ψηφοφορία έγινε για το φετινό Survivor!

Το κοινό ψήφισε και αποφάσισε την παίκτρια που θα παραμένει και θα περάσει στον ημιτελικό! Κατερίνα ή Βιργινία;

Το τηλεοπτικό κοινό ψήφισε και εξασφάλισε το εισιτήριο στην Κατερίνα Δαλάκα! Η ίδια, έδωσε συγχαρητήρια για την πορεία της μέσα στο παιχνίδι. Η Κατέρινα τόνισε ότι είναι πολύ χαρούμενη που γνώρισε την Βιργινία καλύτερα με την νέα σύνθεση των ομάδων, ενώ ευχαρίστησε θερμά όλο τον κόσμο που σε περίοδο κρίσης την στηρίζουν!

Πιο συγκεκριμένα, είπε: «Είμαι πάρα πάρα πολύ χαρούμενη και θέλω να ευχαριστήσω όλο τον κόσμο, που βρισκόμαστε σε περίοδο κρίσης και οι άνθρωποι είναι πιο σημαντικό....δεν έχω λόγια βασικά.. το να ξοδέψει κάποιος από το υστέρημα του για σένα χωρίς να σε γνωρίζει προσωπικά, είναι για εμένα κάτι πολύ μεγάλο και μακάρι κάποια στιγμή να το ανταποδώσω όλο αυτό....»

Δείτε το απόσπασμα στο σχετικό βίντεο:

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share