Σάββατο, 27 Απριλίου 2024

Βέροια: 30χρονος συνελήφθη ενώ πουλούσε κλεμμένα αυτοκίνητα!

Δείτε τι συνέβη!

18 Μαΐου 2018 16:37
Βέροια: 30χρονος συνελήφθη ενώ πουλούσε κλεμμένα αυτοκίνητα!

Νεαρός έκλεβε αυτοκίνητα, τα πήγαινε σε συνεργεία από τα οποία έπαιρνε οχήματα αντικατάστασης και προσπαθούσε να τα... πουλήσει! Οι πολλαπλές κλοπές και οι προσπάθειές του για κομπίνες εξιχνιάστηκαν και συνελήφθη στη Βέροια.



Όλα ξεκίνησαν τον περασμένο Απρίλιο, όταν ο 30χρονος Έλληνας νοίκιασε ένα αυτοκίνητο από επιχείρηση σε νησί των Κυκλάδων και, όταν ήρθε η ώρα να φύγει, το εγκατέλειψε χωρίς να καταβάλει το αντίτιμο. Στη συνέχεια, πήγε σε περιοχή της Εύβοιας, άφησε ένα αυτοκίνητο σε συνεργείο που του έδωσε άλλο για προσωρινή διευκόλυνσή του και... εξαφανίστηκε με αυτό! Το κλεμμένο όχημα το πήγε σε άλλο συνεργείο αυτοκινήτων σε περιοχή της Αττικής, το οποίο επίσης του παραχώρησε ένα δικό του αυτοκίνητο ώσπου να ολοκληρωθεί η επισκευή.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor - Αποκλειστικό! Η λιποθυμία του Ηλία και το θερμό επεισόδιο στην παραλία! Άγριος καυγάς για τους...

Όμως, και αυτό ο θρασύτατος νεαρός το πήγε σε μια επιχείρηση εμπορίας αυτοκίνητων σε περιοχή της Ημαθίας, όπου προσπάθησε να το πουλήσει αλλά δεν τα κατάφερε! Έτσι, το άφησε για επισκευή σε ένα κοντινό συνεργείο αυτοκινήτων και έπεισε τον ιδιοκτήτη να του... δανείσει 40 ευρώ! Τελικά, όμως, τον εντόπισαν αστυνομικοί της Ασφάλειας, τον συνέλαβαν και τον οδήγησαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Βέροιας με κατηγορίες για απάτη και υπεξαίρεση.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share