Πέμπτη, 26 Νοεμβρίου 2020

Απόστολος Γκλέτσος: Δίνει τον μισθό του σε όποιον του δώσει πληροφορίες για τον απάνθρωπο που έριξε φόλες σε σκυλιά!

17 Μαρτίου 2018 14:58
Απόστολος Γκλέτσος: Δίνει τον μισθό του σε όποιον του δώσει πληροφορίες για τον απάνθρωπο που έριξε φόλες σε σκυλιά!

Φρίκη και αποτροπιασμό προκαλούν οι εικόνες των ζώων που βρέθηκαν άψυχα λόγω φόλας που τους είχε δοθεί στον οικισμό Μαρίνι στη Στυλίδα.

Τα σκυλάκια εντοίστηκαν χθες, εντός και εκτός οικοπέδων. Όπως αναφέρει το lamiareport.gr, οι αφροί στο στόμα τους μαρτυρούν ότι οι δράστες τους είχαν δώσει φόλα.

Για το περιστατικό ενημερώθηκε άμεσα η αστυνομία, ενώ η Αντιπρόεδρος του Φιλοζωικού Συλλόγου Φθιώτιδας, Αγγέλα Μπαρτσιώκα ζήτησε την αυτεπάγγελτη δίωξη του δράστη από την Εισαγγελία Λαμίας. Η κυρία Μπαρτσιώκα υποστηρίζει ότι σε τέτοιες περιπτώσεις είναι δύσκολο να βρεις πόσα ζώα δηλητηριάστηκαν, ενώ οι συνέπειες της ενέργειας μπορεί να αποκαλυφθούν και αρκετό καιρό αργότερα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μάλιστα: Ολόκληρη "γαϊδούρα" ντύνεται και ζει σαν μωρό γιατί είχε δύσκολη παιδική ηλικία! (photos+video)

Επικηρύσσει ο Γκλέτσος

Το περιστατικό καταδίκασε και ο δήμος Στυλίδας, που σε ανακοίνωσή του, τόνισε ότι θα κινήσει όλες τις διαδικασίες για την επικήρυξη του ενόχου ή των ενόχων.

Παράλληλα, ανακοινώθηκε ότι ο δήμαρχος Στυλίδας, Απόστολος Γκλέτσος θα δόσει σε όποιον βοηθήσει στον εντοπισμό του ενόχου ή των ενόχων της πράξης αυτής ένα μισθό του.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor - Αποκλειστικό! Αυτό είναι το κρυφό ζευγάρι του Survivor 2! Η ένταση και το παρασκήνιο που δεν δείχνουν οι κάμερες!

 

Περιφέρεια

Ροή ειδήσεων

Share