Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Τραγωδία στην Θεσσαλονίκη: Αυτό είναι το πόρισμα του ιατροδικαστή για τον θάνατο του 17χρονου Αλέξανδρου!

4 Μαρτίου 2018 15:56
Τραγωδία στην Θεσσαλονίκη: Αυτό είναι το πόρισμα του ιατροδικαστή για τον θάνατο του 17χρονου Αλέξανδρου!

Ανακοπή καρδιάς είναι η αιτία θανάτου του 17χρονου Αλέξανδρου Τανίδη που είχε εξαφανιστεί από την Πυλαία Θεσσαλονίκης στις 21 Φεβρουαρίου του 2018, ενώ εντός του επόμενου διμήνου- τριμήνου, αναμένονται οι τοξικολογικές και ιστολογικές εξετάσεις, από τις οποίες θα διαπιστωθεί η αιτία που την προκάλεσε, αφού πρώτα αποκλειστεί η ύπαρξη τυχόν τοξικών ουσιών στον οργανισμό του, όπως επισήμανε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ η επίκουρη καθηγήτρια, (Εργαστήριο Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας, Ιατρική Σχολή ΑΠΘ) Λήδα-Καλλιόπη Κοβάτση.

«Η νεκροψία- νεκροτομή έδειξε πως η αιτία θανάτου είναι η ανακοπή καρδιάς», υπογράμμισε και πρόσθεσε ότι «εφόσον δεν βρεθούν τυχόν τοξικές ουσίες στον οργανισμό του, η καρδιακή ανακοπή θα μπορούσε να επέλθει και από πολύωρη έκθεση στο κρύο». Σε ό,τι αφορά τον χρόνο θανάτου του, υπολογίζεται στο διάστημα μεταξύ 26 και 27 Φεβρουαρίου 2018.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Φραντσέσκα Φιορέτι: Το μοντέλο - σύζυγος του Νταβίντε Αστόρι που η μοίρα την έκανε χήρα μόλις στα 32 της χρόνια! (photos + videos)

Υπενθυμίζεται ότι ο 17χρονος εντοπίστηκε νεκρός στην αυλή του Νοσοκομείου Παπανικολάου, ενώ νοσηλευόταν στο παιδοψυχιατρικό τμήμα, με εισαγγελική εντολή, όπου είχε μεταφερθεί στις 21 Φεβρουαρίου από το κέντρο φιλοξενίας του ΑΧΕΠΑ.
Ο Αλέξανδρος Τανίδης είχε διαγνωστεί με μία σπάνια ασθένεια που λέγεται «παριλιστική σε ιδέες και αίσθηση μανίας καταδίωξης».

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share