Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Φραντσέσκα Φιορέτι: Το μοντέλο - σύζυγος του Νταβίντε Αστόρι που η μοίρα την έκανε χήρα μόλις στα 32 της χρόνια! (photos + videos)

4 Μαρτίου 2018 14:13
Φραντσέσκα Φιορέτι: Το μοντέλο - σύζυγος του Νταβίντε Αστόρι που η μοίρα την έκανε χήρα μόλις στα 32 της χρόνια! (photos + videos)

Σοκαρισμένο είναι το παγκόσμιο ποδόσφαιρο από τον ξαφνικό θάνατο του Νταβίντε Αστόρι!

Του 31χρονου αρχηγού της Φιορεντίνα και διεθνή Ιταλού ποδοσφαιριστή, ο οποίος πέθανε στον ύπνο του τα ξημερώματα της Κυριακής 04 Μαρτίου, όταν και ήταν στο ξενοδοχείο που είχε καταλύσει η αποστολή της ομάδας του στο Ούντινε για το ντέρμπι με την τοπική Ουντινέζε!

Ο 31χρονος άσος άφησε πίσω του το νεογέννητο παιδί του που ήρθε στον κόσμο πριν δύο εβδομάδες καθώς και την 32χρονη σύζυγό του, Φραντσέσκα Φιορέτι, μοντέλο στο επάγγελμα και ιδιαίτερα γνωστή στην γείτονα χώρα!

Πριν 15 μέρες έφερε στον κόσμο τον καρπό του έρωτα τους! Από σήμερα καλείται να το μεγαλώσει σαν μάνα και πατέρας μαζί! Το τραγικό παιχνίδι της μοίρας για το 32χρονο μοντέλο!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ανατριχιαστικό: Πριν δύο εβδομάδες είχε γίνει πατέρας ο Νταβίντε Αστόρι! Σήμερα πέθανε στον ύπνο του!

Η Φραντσέσκα έγινε γνωστή στο ιταλικό κοινό από τον συμμετοχή της σε ριάλιτι show της χώρας και συγκεκριμένα στο Big Brother!

Δείτε την στις παρακάτω φωτογραφίες του Athensmagazine.gr:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Παραλύει η ΑΘήνα: Δείτε ποια ΜΜΜ απεργούν Δευτέρα και Τρίτη!

του Παναγιώτη Παπανικολάου

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share