Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Απίστευτο θρίλερ με την εξαφάνιση του 17χρονου στην Θεσσαλονίκη! Το σοβαρό πρόβλημα υγείας που έρχεται για πρώτη φορά στο "φως"! (video)

2 Μαρτίου 2018 09:18
Απίστευτο θρίλερ με την εξαφάνιση του 17χρονου στην Θεσσαλονίκη! Το σοβαρό πρόβλημα υγείας που έρχεται για πρώτη φορά στο

Τραγικός επίλογος γράφτηκε πριν από λίγη ώρα, στην εξαφάνιση του 17χρονου Αλέξανδρου Τανίδη, τα ίχνη του οποίου είχαν χαθεί από τις 21 Φεβρουαρίου και μάλιστα, για την εξαφάνισή του είχε σημάνει Amber Alert…

Νωρίτερα σήμερα, εντοπίστηκε το πτώμα ενός νεαρού, μέσα στην περίφραξη του νοσοκομείου Παπανικολάου. Όπως έγινε γνωστό πριν από λίγο, η σορός ανήκει δυστυχώς, στον 17χρονο Αλέξανδρο.

Σύμφωνα με το thestival, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης και ο ιατροδικαστής αποφάνθηκαν ότι ο θάνατος του 17χρονου δεν οφείλεται σε εγκληματική ενέργεια.

Εξετάζονται τα ενδεχόμενα του ατυχήματος και της αυτοκτονίας. Το σημείο που βρέθηκε το πτώμα του άτυχου νεαρού έχει αποκλειστεί από αστυνομικές δυνάμεις.

Το χρονικό της εξαφάνισης

Συγγενείς και φίλοι του 17χρονου είχαν οργώσει όλη την περιοχή από τον Σταθμό έως το Μέγαρο Μουσικής και όλα τα πιθανά στέκια του Αλέξη στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, χωρίς όμως να βρουν κάτι που να δείχνει πως πέρασε από εκεί.

Η αδερφή του, πιστεύει πως κρυβόταν κάπου και φοβάται να βγει.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τεράστια ανάσα: Έκτακτο επίδομα 500 ευρώ! Ποιοι θα το πάρουν;

«Θέλουμε να πιστεύουμε ότι φοβάται κάτι για αυτό κρύβεται κάπου», είπε στο Star η αδελφή του 17χρονου, Γεωργία Τανίδου.

Ο καιρός περνούσε και ο Αλέξης, πουθενά. Η τελευταία επικοινωνία με την οικογένειά του ήταν πριν 8 ημέρες, κάπου… στο Ασβεστοχώρι της Θεσσαλονίκης. Δυστυχώς εντοπίστηκε νεκρός το πρωί της Παρασκευής!

«Ήταν στην περιοχή του Ασβεστοχωρίου και είχαμε καθημερινή επικοινωνία μαζί του. Κάποια στιγμή μάθαμε ότι εκεί που ζούσε δεν εμφανίστηκε,. Αλλά ήταν συνηθισμένο αυτό από τον Αλέξη για μία δύο ημέρες όμως. Όταν πέρασε καιρός ανησύχησα και απευθύνθηκα στο Χαμόγελο του Παιδιού. Έτσι βγάλαμε το Amber Alert», συνέχισε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δέος: Φοβερό όραμα για την Ελλάδα, με την Παναγία μας γονατιστή μπροστά στον Χριστό, που συγκλονίζει!

Οι φίλοι του 17χρονου, κάνουν λόγω για ένα πολύ ευγενικό παιδί, όχι ιδιαίτερα κοινωνικό που κλεινόταν πολλές φορές στον εαυτό του.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share