Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Φρικτή τραγωδία σοκάρει το Πανελλήνιο: Αυτοπυροβολήθηκε και τον βρήκε νεκρό σε λίμνη αίματος η 10χρονη κόρη του!

29 Σεπτεμβρίου 2017 12:24
Φρικτή τραγωδία σοκάρει το Πανελλήνιο: Αυτοπυροβολήθηκε και τον βρήκε νεκρό σε λίμνη αίματος η 10χρονη κόρη του!

Μια ανείπωτη τραγωδία έχει συγκλονίσει την τοπική κοινωνία της Θήβας.

Όλα έγιναν λίγο μετά τις 18.00 στο Μουρίκι Θηβών. Ένας πατέρας αυτοκτόνησε και βρέθηκε νεκρός από την 10χρονη κόρη του!

Σύμφωνα με πληροφορίες από το τοπικό μέσο thiva.gr, το παιδί βρήκε τον πατέρα του νεκρό μέσα σε μια λίμνη αίματος, με τα ουρλιαχτά του να σηκώνουν στο «πόδι» ολόκληρη την περιοχή.

Σοκαρισμένοι οι συγγενείς του ειδοποίησαν άμεσα την αστυνομία και το ΕΚΑΒ, οι οποίοι ήρθαν αντιμέτωποι με ένα μακάβριο θέαμα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «Τα τελευταία δύο χρόνια…» - Η μεγάλη αποκάλυψη για τον χωρισμό Τσιμιτσέλη-Λασκαράκη που δεν ήξερε κανείς! (video)

Το σπίτι του αυτόχειρα αποκλείστηκε από τις Αρχές, προκειμένου να εξεταστούν όλα τα ενδεχόμενα.

Όπως διαπιστώθηκε ο 55χρονος άντρας αυτοπυροβολήθηκε με κυνηγετική καραμπίνα εξ επαφής στην καρδιά του. Στο σημείο της τραγωδίας οι αστυνομικοί βρήκαν τόσο το όπλο, όσο και έναν κάλυκα. Για την ώρα παραμένουν άγνωστοι οι λόγοι που οδήγησαν στο απονενοημένο διάβημα τον άτυχο άντρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 55χρονος άντρας φέρεται να αντιμετώπιζε χρόνια προβλήματα υγείας ενώ κάποια οικονομικά προβλήματα που αντιμετώπιζε τελευταία επιβάρυναν την κατάστασή του, με αποτέλεσμα να απομονωθεί στο σπίτι του.

«Με την γυναίκα του έχει χωρίσει χρόνια. Το παιδί έμενε με εκείνον και τη γιαγιά του. Είχε χρόνια προβλήματα με την υγεία του αλλά και οικονομικά προβλήματα. Είχε μία εταιρεία σεκιούριτι η οποία όμως δεν πήγε καλά. Παλαιότερα ήταν υπάλληλος της Ολυμπιακής. Τα τελευταία χρόνια είχε απομονωθεί στο σπίτι του», λέει ο πρόεδρος του χωριού Μουρίκι, Δημήτρης Πέτρου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survival Secret - αποκλειστικό! "Λουκέτο" στην Κουρούτα! Το περιστατικό στο χθεσινό επεισόδιο που "πρόδωσε" το τέλος του ριάλιτι!

Οι γιατροί στο νοσοκομείο που μεταφέρθηκε διαπίστωσαν απλά τον θάνατό του.

Τραγική φιγούρα η 10χρονη κόρη του αυτόχειρα που παραμένει σε κατάσταση σοκ.

Οι αστυνομικοί παίρνουν καταθέσεις από τους στενούς του συγγενείς σε μια προσπάθεια να ρίξουν φως στα αίτια της αυτοκτονίας που συγκλονίζει την πόλη της Βοιωτίας.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share