Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Πάτρα: Προφυλακίστηκαν οι γονείς του βρέφους που κατηγορούνται για την κακοποίηση του

27 Ιουλίου 2017 17:45
Πάτρα: Προφυλακίστηκαν οι γονείς του βρέφους που κατηγορούνται για την κακοποίηση του

Προφυλακιστέοι κρίθηκαν με τη σύμφωνη γνώμη Ανακριτή και Εισαγγελέα οι γονείς που κατηγορούνται για την κακοποίηση του επτά μηνών μωρού τους.

Όπως αναφέρει το «thebest.gr», οι δύο κατηγορούμενοι αρνήθηκαν τις κατηγορίες και δήλωσαν πως οι μώλωπες και τα εγκαύματα προκλήθηκαν από άλλο άτομο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Οι πρώτες εικόνες από την αεροπορική τραγωδία στην Λάρισα: Νεκροί οι δύο επιβάτες! Ποια τα αίτια του δυστυχήματος;

Να θυμίσουμε πως η 27χρονη μητέρα του παιδιού είχε υποστηρίξει πως οι μελανιές και τα καψίματα προκλήθηκαν από το μεγαλύτερο παιδί της.

Έξω από τα Δικαστήρια της Πάτρας επικράτησε ένταση με συγγενείς του 19χρονου πατέρα, μετά την απόφαση προφυλάκισης, να φωνάζουν για την αθωότητά του.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έγκλημα στο Ιπποκράτειο: Ξεσπά ο σύζυγος της μεσίτρια! "Έχουν πάθει σοκ τα παιδιά, θέλουν να τα διώξουν από την χώρα!"

Στη συνέχεια, μάλιστα, μετέβησαν έξω από το Τμήμα Μεταγωγών στη Γούναρη και Ιωαν. Βλάχου, όπου κρατούνται οι δυο κατηγορούμενοι προκειμένου να μεταφερθούν στη φυλακή.

Το επτά μηνών μωράκι παραμένει νοσηλευμένο στο «Καραμανδάνειο» νοσοκομείο Παίδων της Πάτρας.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share