Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Νέα τραγωδία σοκάρει το Πανελλήνιο: Νεκρά δύο παιδιά στην άσφαλτο!

1 Απριλίου 2017 11:25
Νέα τραγωδία σοκάρει το Πανελλήνιο: Νεκρά δύο παιδιά στην άσφαλτο!

Οι δυο νέοι, ηλικίας δεκαεπτά και δεκαεννέα ετών, οι οποίοι επέβαιναν σε δυο μηχανάκια, για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο συγκρούστηκαν μεταξύ τους...

Με τραγικό τρόπο μπήκε ο μήνας για δύο οικογένειες απόψε στα Χανιά, αφού η μοίρα τους έφερε ένα δραματικό συμβάν.

Ένα τραγικό τροχαίο συνέβη λίγο πριν τα μεσάνυχτα στην περιοχή των Μουρνιών, όπου δυο έφηβοι, δύο νέα παιδιά έχασαν την ζωή τους.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τα Ζώδια του Σαββάτου 01/04/2017 by MagicF’Ariel!

Σύμφωνα με το flashnews.gr, το τραγικό ατύχημα έγινε στον παράλληλο της Εθνικής Οδού Χανίων - Ρεθύμνου, στο ρεύμα προς Ρέθυμνο στο ύψος του σούπερ μάρκετ ΜΑΚΡΟ.

Οι δυο νέοι, ηλικίας δεκαεπτά και δεκαεννέα ετών, οι οποίοι επέβαιναν σε δυο μηχανάκια, για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο συγκρούστηκαν μεταξύ τους.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Παρασκήνιο - βόμβα στο Survivor: Στα "πράσα" με παίκτρια από τους "Διασήμους" ο Πάνος! Με ποια έχει συνάψει σχέση;


Σπαρακτικές οι κραυγές των συγγενών και των φίλων στο Νοσοκομείο Χανίων

Και για τις δύο οικογένειες έχει ξεσπάσει θρήνος, αφού αμέσως οι συγγενείς και οι φίλοι συγκεντρώθηκαν έξω από τα Επείγοντα Περιστατικά όπου οι φωνές και οι κραυγές τους ακουγόταν αρκετά μέτρα μακριά.

Τα αιτία του δυστυχήματος διερευνά η τροχαία Χανιών.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σοβαρό τροχαίο στην Γλυφάδα!

Οι βραδινές κόντρες στην περιοχή

Είναι γνωστό βέβαια ότι στην περιοχή τα βράδια συγκεντρώνονται νεαροί από κάθε ηλικία και κάνουν κόντρες με τα μηχανάκια.

Είναι άγνωστο αν τα παιδιά ήταν μέρος κάποιας παρέας που βρισκόταν εκεί για κόντρες, ή απλά περνούσαν από το σημείο, ωστόσο όμως το πρόβλημα είναι γνωστό. Μάλιστα σύμφωνα με παλαιότερες καταγγελίες στο Flashnews.gr, δεν είναι λίγες οι φορές όπου έχουν αναφερθεί επικίνδυνες καταστάσεις, ενώ έχουν γίνει και πολλές καταγγελίες στην αστυνομία.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share