Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024

Παρασκήνιο - βόμβα στο Survivor: Στα "πράσα" με παίκτρια από τους "Διασήμους" ο Πάνος! Με ποια έχει συνάψει σχέση;

1 Απριλίου 2017 08:55
Παρασκήνιο - βόμβα στο Survivor: Στα

Λίγες ώρες μετά το τροχαίο των Μαχητών στο Survivor ακόμα μια αποκάλυψη έρχεται να ταράξει τα νερά στο πετυχημένο ριάλιτι του ΣΚΑΙ!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Φτιάχνει ο καιρός: Σε ποιες περιοχές θα βρέξει;



Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, τις τελευταίες μέρες έχει ξεσπάσει ένα φλερτ ανάμεσα σε δύο παίκτες του παιχνιδιού, οι οποίοι μάλιστα δεν είναι από την ίδια ομάδα! Ο λόγος για τον Πάνο, ο οποίος μπορεί να μην βγάζει προς τα έξω το... ερωτικό του στοιχείο, ωστόσο φαίνεται πως στα κρυφά παίζει μεγάλη μπάλα!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Άνω κάτω τα ΜΜΜ της Αθήνας! Ποια δεν θα κινηθούν στις 05 Απριλίου;

Οι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι ο μάνατζερ ράγκμπι έχει συνάψει σχέση με παίκτρια από τους Διάσημους και αυτή η αποκάλυψη έρχεται να ταράξει τα νερά για ακόμα έναν λόγο στο Survivor! Σύμφωνα με τα όσα μας έχουν παρουσιάσει μέχρι στιγμής, οι δύο ομάδες μένουν σε ξεχωριστές παραλίες και δεν έχουν καμία επαφή μεταξύ τους, παρά μόνο στα συμβούλια και στα αγωνίσματα!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ναι ρε τριφυλλάρα! Πάτησε ΤΣΣΚΑ και παίρνει πλεονέκτημα ο Παναθηναϊκός!



Πως γίνεται λοιπόν ο Πάνος να έχει έρθει σε ερωτική επαφή με παίκτρια από τους Διάσημους; Μάλιστα φήμες θέλουν το παθιασμένο ζευγάρι να πιάστηκε στα "πράσα" εν ώρα πράξης από συμπαίκτες τους! Όσο για το ποια είναι η τυχερή; Καλή Πρωταπριλιά σ' όλους...

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share