ΑΡΧΙΚΗ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΛΛΑΔΑ

Ξέσπασε ο πατέρας της Κυριακής Γρίβα: «Μίσος και οργή – Μου έσφαξε την κόρη μου και μου ζητάει συγγνώμη;»

Ξέσπασε ο πατέρας της Κυριακής Γρίβα: «Μίσος και οργή – Μου έσφαξε την κόρη μου και μου ζητάει συγγνώμη;»
Ο πατέρας της Κυριακής Γρίβα στις «Εξελίξεις Τώρα»
Athensmagazine Ορίστε μας ως προτεινόμενη πηγή ειδήσεων στο Google

Περισσότερο από έναν χρόνο μετά την αδιανόητη τραγωδία που στιγμάτισε τη ζωή τους, οι γονείς της Κυριακής Γρίβα εξακολουθούν να βιώνουν το ανείπωτο δράμα της απώλειας του παιδιού τους, το οποίο δολοφονήθηκε άγρια έξω από το αστυνομικό τμήμα των Αγίων Αναργύρων από τον πρώην σύντροφό της.

Το ξέσπασμα του πατέρα της Κυριακής Γρίβα

Καθώς πλησιάζει η ημέρα της δίκης, η οποία έχει οριστεί για την Τετάρτη (4/6) και με φόντο τη συνέντευξη που παραχώρησε ο καθ’ ομολογίαν γυναικοκτόνος στο MEGA, επιχειρώντας να εκφράσει μετάνοια, η οικογένεια της άτυχης Κυριακής βλέπει τις πληγές της να ανοίγουν ξανά.

Ο πατέρας της νεαρής γυναίκας δεν έκρυψε την αγανάκτησή του για τα λόγια του δράστη, απορρίπτοντας τη «συγγνώμη» του ως κενή και προσβλητική. «Οργή. Μίσος και οργή. Πήρες ένα μαχαίρι 34 πόντους και της το κάρφωσες 5 φορές και θέλεις να μου πεις ότι θα μου ζητήσεις συγγνώμη και εγώ θα τη δεχτώ; Δεν δέχομαι καμία συγγνώμη», ανέφερε στην εκπομπή «Εξελίξεις τώρα».

«Ο δολοφόνος είναι πανούργος. Σκέφτηκε ξαφνικά μετά από ενάμιση χρόνο ότι πρέπει να ζητήσει συγγνώμη στον πατέρα της Κυριακής. Για ποιο πράγμα ζητάει συγγνώμη εφόσον έχει πάθει αμνησία; Μου έσφαξε την κόρη μου και μου ζητάει συγγνώμη;» πρόσθεσε και κατέληξε λέγοντας:

«Σώνει και καλά να βγει τρελός. Όχι, δεν είναι τρελός. Θέλει να την γλιτώσει τώρα. Έπρεπε να αναλογιστεί τις ευθύνες του και να πει τιμωρήστε με, με το μέγιστο της ποινής. Κάπου εκεί έξω τώρα κάποια γυναίκα τρώει ξύλο από έναν τέτοιο σαν τον δολοφόνο. Ντροπή για το 2025 να καθόμαστε να λέμε ότι αυτός ο άνθρωπος ζητάει συγγνώμη μετά από ένα τέτοιο φριχτό έγκλημα. Δεν ντρέπονται κάποιοι να λένε ότι κρίμα που την σκότωσε, αλλά πρέπει αυτός να πάει στο ψυχιατρείο, δεν πρέπει να πάει στις φυλακές. Ντροπή»

0 ΣΧΟΛΙΑ

Προσθήκη Σχόλιου