Βουλιαγμένη: Μαντρότοιχος κατέρρευσε από την κακοκαιρία και κατέστρεψε όχημα – «Γύρισα τώρα και το είδα έτσι»

Η κακοκαιρία Byron συνεχίζει να αφήνει πίσω της σοβαρές ζημιές σε πολλές περιοχές της Αττικής, με το πιο πρόσφατο περιστατικό να σημειώνεται στη Βουλιαγμένη. Νωρίς το πρωί της Παρασκευής (5/12), ένα μεγάλο τμήμα μαντρότοιχου οικοπέδου κατέρρευσε, παρασύροντας μαζί χώμα, ρίζες δέντρων και τσιμεντένιες κατασκευές, και καταπλακώνοντας ολοσχερώς ένα παρκαρισμένο αυτοκίνητο.
Σοκ για τον ιδιοκτήτη που βρήκε το αυτοκίνητό του κατεστραμμένο
Η έντονη και συνεχής βροχόπτωση φαίνεται πως άσκησε τεράστια πίεση στα θεμέλια του τοιχίου, το οποίο δεν άντεξε, υποχωρώντας απότομα. Το πίσω μέρος του οχήματος έχει διαλυθεί, με το βάρος των μπάζων να το έχει πιέσει τόσο ώστε οι ζημιές να χαρακτηρίζονται μη αναστρέψιμες. Παρά το σοκ της εικόνας, ευτυχώς δεν υπήρξαν τραυματισμοί, καθώς τη στιγμή της κατάρρευσης κανείς δεν βρισκόταν κοντά στο σημείο.
Κάτοικοι της περιοχής δηλώνουν πως δεν είναι η πρώτη φορά που εκφράζουν ανησυχία για την κατάσταση του συγκεκριμένου μαντρότοιχου. Όπως υποστηρίζουν, είχαν ενημερώσει επανειλημμένα τον Δήμο ότι το τοιχίο έδειχνε σημάδια φθοράς και φαινόταν πιθανό να πέσει, ειδικά σε περίπτωση έντονων καιρικών φαινομένων.
Διαβάστε επίσης
Ο ιδιοκτήτης του κατεστραμμένου αυτοκινήτου, εμφανώς στεναχωρημένος, μίλησε στο Live News για όσα αντίκρισε: «Το είχα παρκάρει εδώ από το βράδυ και γύρισα τώρα και το είδα έτσι, δεν έχω τι να πω, δεν περίμενα να πέσει ο τοίχος».






0 ΣΧΟΛΙΑ