Βαγγέλης Μαρινάκης: Οι μεγάλες του αγάπες και ο…Τραμπ – «Χρόνια πολλά στον πρόεδρο της καρδιάς μας!»

Ξεχωριστή η σημερινή (25/3) ημέρα για τον πρόεδρο και ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού
To δικό του μήνυμα για την επέτειο της Ελληνικής Επανάστασης έστειλε ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ο οποίος μέσω απο τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τονίζει μεταξύ άλλων πως η 25η Μαρτίου αποτελεί σύμβολο των αγώνων για την κατάκτηση της ελευθερίας και καλλιέργειας της εθνικής συνείδησης.
Γιορτάζει σήμερα 25/3 ο Βαγγέλης Μαρινάκης
Ο πρόεδρος και ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού χαρακτήρισε υπέρτατο αγαθό την ελευθερία και ανέφερε ότι 25η Μαρτίου συνιστά φωτεινό φάρο για όλους τους Έλληνες σε όποιο σημείο του πλανήτη και αν βρίσκονται.
Αναλυτικά η ανάρτηση του Βαγγέλη Μαρινάκη:
Η Ελευθερία του ανθρώπου είναι το υπέρτατο αγαθό και οι Έλληνες έδειξαν πως κατακτιέται με τους αγώνες τους.
Η 25η Μαρτίου ήταν, είναι και θα είναι ένα σύμβολο των αγώνων για Ελευθερία, ένας φωτεινός φάρος για τους Έλληνες σε όλη τη Γη.
Σε μια εποχή γεμάτη σκοτάδι, οι μορφές των αγίων του Ελληνισμού, του Καραϊσκάκη, του Κολοκοτρώνη, των Υψηλαντών, του Νικηταρά και των υπολοίπων που δεν λογάριασαν πόνο, κούραση και θυσία για τη λευτεριά, μας δίνουν δύναμη και πίστη να δίνουμε καθημερινά τη μάχη για κοινωνική δικαιοσύνη, για το φως που θα διώξει το σκοτάδι.
Ζήτω η Ελευθερία!
Ζήτω η Ελλάδα!
Βαγγέλης Μαρινάκης
Στον Λευκό Οίκο ο Μαρινάκης!
Βέβαια, η 25 Μαρτίου είναι ξεχωριστή και για τον ίδιο τον Βαγγέλη Μαρινάκη, διότι έχει την ονομαστική του εορτή, την οποία περνάει με τα αγαπημένα του πρόσωπα. Η φετινή χρονιά του επιφύλαξε μία έκπληξη γιατί ήταν προσκεκλημένος του Ντόναλντ Τραμπ στον Λευκό Οίκο!
Ο πλανητάρχης υποδέχτηκε Έλληνες της ομογένειας στον Λευκό Οίκο ο Ντόναλντ Τραμπ με αφορμή την επέτειο εορτασμού της 25ης Μαρτίου, σε μία εκδήλωση όπου μεταξύ των προσκεκλημένων του ήταν και ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης.
Όπως κάθε χρόνο, ο εκάστοτε πρόεδρος των ΗΠΑ φιλοξενεί επιφανείς Έλληνες της ομογένειας στις ΗΠΑ όπου παραδοσιακά απευθύνει μια ομιλία για την χώρα μας.
“Αγαπάμε τους Έλληνες και την σκληρή δουλειά τους στις ΗΠΑ. Γιορτάζουμε 204 χρόνια ελληνικής ανεξαρτησίας και ελευθερίας και αυτό είναι κάτι τεράστιο”, είπε μεταξύ άλλων ο Αμερικανός πρόεδρος, με την εκδήλωση αυτή να έχει και άρωμα ποδοσφαίρου.
Οι ευχές της Δανάης Μπάρκα
Η Δανάη Μπάρκα στην αρχή της εκπομπής σήμερα 25/3 έστειλε τις ευχές της για την ημέρα, καθώς και στον πρόεδρο του Mega, Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος γιορτάζει.
«Καλησπέρα και κυρίως χρόνια πολλά στους εορτάζοντες και εορτάζουσες, χρόνια πολλά και στην Ελλάδα μας, χρόνια φωτεινά και ελευθερία, και όμορφους ανθρώπους γύρω μας.
Στη συνέχεια, έδωσε τις ευχές της και στον Βαγγέλη Μαρινάκη λέγοντας: «Χρόνια πολλά στον πρόεδρό μας, στον πρόεδρο της καρδιάς μας!».
Διαβάστε επίσης
Η οικογενειακή ζωή του Βαγγέλη Μαρινάκη
Η επαγγελματική ζωή του Βαγγέλη Μαρινάκη είναι γνωστή, εκείνο που δεν είναι τόσο γνωστό είναι η προσωπική ζωή του ισχυρού άνδρα της ΠΑΕ Ολυμπιακός. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης είναι παντρεμένος με την Αθανασία Μαρινάκη και έχουν τέσσερα παιδιά.
Το ζευγάρι κρατάει χαμηλό προφίλ, αποφεύγοντας τα φώτα της δημοσιότητας, παρότι μετρούν πολλά χρόνια κοινής πορείας. Μαζί, έχουν αποκτήσει τέσσερα παιδιά, τρία κορίτσια και ένα αγόρι. Μάλιστα, ο γιος του, Μιλτιάδης Μαρινάκης, φαίνεται πως ακολουθεί τα βήματα του πατέρα του στον επιχειρηματικό κόσμο.
Ο Βαγγέλης Μαρινάκης σπάνια κάνει εμφανίσεις σε κοσμικές εκδηλώσεις με τη σύζυγό του, καθώς θέλουν να προστατεύσουν την ιδιωτική τους ζωή.
Η Τατιάνα Στεφανίδου είχε αναφέρει για το ζεύγος Μαρινάκη: «Πίσω από έναν σπουδαίο άντρα κρύβεται μια σπουδαία γυναίκα. Θέλω να μου επιτρέψετε μια πολύ πολύ μικρή και σύντομη αναφορά, διότι πίσω και από τον Βαγγέλη Μαρινάκη κρύβεται μια πάρα πολύ σπουδαία γυναίκα, η οποία δεν εμφανίζεται ποτέ, δημόσια, πολύ σπάνια, η Σούλα Μαρινάκη.
Είναι η αρχιτεκτόνισσα αυτής της υπέροχης οικογένειας. Ο σύζυγος είναι ισχυρός, πολυάσχολος, ταξιδεύει, τρέχει σε επιχειρήσεις. Τα 4 παιδιά, όμως, που είναι όλα καλοί μαθητές, σοβαρά παιδιά με τρομερές πορείες, με καλούς χαρακτήρες, οφείλονται στη μαμά, η οποία είναι από πολύ καλή οικογένεια, μορφωμένη γυναίκα και στέκεται δίπλα στον άντρα της. Πώς τη λένε στους κύκλους αυτούς; Αρχόντισσα κυρά! Αυτό…».