ΑΡΧΙΚΗ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΛΛΑΔΑ

Τροχαίο στη Θέρμη: Παραδέχθηκε ότι οδηγούσε η ιδιοκτήτρια της Porsche – Είχε καταναλώσει αλκοόλ

Τροχαίο στη Θέρμη: Παραδέχθηκε ότι οδηγούσε η ιδιοκτήτρια της Porsche – Είχε καταναλώσει αλκοόλ
Πώς έγινε το τροχαίο στη Θέρμη
Athensmagazine Ορίστε μας ως προτεινόμενη πηγή ειδήσεων στο Google

Η 45χρονη ιδιοκτήτρια κέντρου αισθητικής παραδέχθηκε στις Αρχές ότι ήταν εκείνη που οδηγούσε τη μαύρη Porsche, η οποία τα ξημερώματα της Παρασκευής (29/8) προκάλεσε το σοβαρό τροχαίο στη λεωφόρο Μουδανιών, στο ρεύμα εξόδου από τη Θεσσαλονίκη.

Είχε καταναλώσει αλκοόλ

Όπως διαπιστώθηκε, η γυναίκα είχε καταναλώσει αλκοόλ πριν μπει στο αυτοκίνητο και εξακολουθούσε να βρίσκεται υπό την επήρεια ακόμα και ώρες αργότερα, όταν της έγινε σχετικός έλεγχος. Συνελήφθη και οδηγήθηκε στο νοσοκομείο για αιμοληψία, ενώ σχηματίζεται δικογραφία σε βάρος της.

Το τροχαίο σημειώθηκε γύρω στις 5 το πρωί, όταν η Porsche, κινούμενη με υπερβολική ταχύτητα, συγκρούστηκε σφοδρά με δεύτερο όχημα. Η δύναμη της πρόσκρουσης ήταν τόσο μεγάλη που το άλλο αυτοκίνητο καταστράφηκε ολοσχερώς. Στο εσωτερικό του επέβαιναν ένας άνδρας και μία γυναίκα, οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, με τη γυναίκα να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Αρχικά επικράτησε σύγχυση για το ποιος βρισκόταν πίσω από το τιμόνι, καθώς σύμφωνα με μαρτυρίες, ο οδηγός είχε καταφέρει να βγει μόνος του από την ηλιοροφή και να εγκαταλείψει το σημείο πριν φτάσουν οι πρώτες δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ. και του ΕΚΑΒ. Ωστόσο, η αστυνομική έρευνα οδήγησε στην ταυτοποίηση της ιδιοκτήτριας, η οποία τελικά ομολόγησε την εμπλοκή της.

0 ΣΧΟΛΙΑ

Προσθήκη Σχόλιου