Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: Σκοτώθηκε 48χρονη που έπεσε από το μπαλκόνι ενώ το καθάριζε

Τραγικό τέλος είχε το περιστατικό με την 48χρονη γυναίκα που έπεσε από τον δεύτερο όροφο πολυκατοικίας στην Τριανδρία Θεσσαλονίκης. Η άτυχη γυναίκα, η οποία καθάριζε τα παράθυρα του σπιτιού της, υπέκυψε σήμερα στα σοβαρά τραύματά της, παρά τις προσπάθειες των γιατρών.
Το δυστύχημα συνέβη το μεσημέρι της Τρίτης, γύρω στις 15:00. Για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, η γυναίκα έπεσε στο κενό και προσγειώθηκε σε έναν κήπο. Αμέσως κλήθηκε ασθενοφόρο και η 48χρονη διακομίστηκε με πολλαπλά κατάγματα στο νοσοκομείο “Παπαγεωργίου“.
Παρά την άμεση ιατρική περίθαλψη, η κατάσταση της υγείας της ήταν εξαιρετικά κρίσιμη και δυστυχώς κατέληξε σήμερα, Τετάρτη. Η Ελληνική Αστυνομία έχει ξεκινήσει έρευνα για να διαπιστωθούν οι ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη η πτώση.






0 ΣΧΟΛΙΑ