Θρήνος στη Βοιωτία: «Έσβησε» στα 19 του ο ποδοσφαιριστής Νικόλας Κατσαμπέκης – Έδινε μάχη με τον καρκίνο

Η οικογένεια του ελληνικού ποδοσφαίρου και η τοπική κοινωνία της Βοιωτίας θρηνούν την απώλεια του Νικόλα Κατσαμπέκη, ο οποίος έχασε τη μάχη με τον καρκίνο σε ηλικία μόλις 19 ετών. Ο νεαρός αθλητής έδωσε έναν γενναίο αγώνα με την ασθένεια, προκαλώντας κύμα συγκίνησης σε όσους γνώριζαν το ήθος και το ταλέντο του.
Το τελευταίο «αντίο»
Η εξόδιος ακολουθία τελείται σήμερα, Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου, το απόγευμα, όπου συγγενείς, φίλοι και συναθλητές θα συγκεντρωθούν για να αποχαιρετήσουν τον 19χρονο. Με μια κίνηση υψηλού συμβολισμού, η οικογένεια του Νικόλα ζήτησε από όσους παρευρεθούν, αντί για στεφάνια, να καταθέσουν χρήματα στα ογκολογικά ιδρύματα «Ελπίδα» και «Φλόγα», στηρίζοντας έμπρακτα τον αγώνα και άλλων παιδιών που παλεύουν με τον καρκίνο.
Η απώλεια του νεαρού έχει βυθίσει στη θλίψη τη γενέτειρά του. Σε ένδειξη σεβασμού στη μνήμη του και συμμετοχής στο βαρύ πένθος της οικογένειας, η Κοινότητα Δαύλειας ανακοίνωσε την ακύρωση όλων των προγραμματισμένων αποκριάτικων εκδηλώσεων.
Η συλλυπητήρια ανακοίνωση της Α.Π.Ο. Πανδαυλειακός
«Σύσσωμη η οικογένεια του Α.Π.Ο ΠΑΝΔΑΥΛΕΙΑΚΟΣ εκφράζει την απέραντη θλίψη της για τον χαμό του Νικόλα. Ο Νικόλας υπήρξε ενεργό μέλος της ομάδας μας από πολύ μικρή ηλικία και ξεχώριζε για το ήθος και την καλοσύνη του!
Διαβάστε επίσης
Μπροστά στον αδόκητο θάνατο του Νικόλα στεκόμαστε σιωπηλοί και συμπαραστεκόμαστε στην οικογένεια του που βιώνει μια τέτοια απώλεια. ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΝΙΚΟΛΑ ΣΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΙ ΤΟ ΦΩΣ!»






0 ΣΧΟΛΙΑ