Θλίψη στην Θεσσαλονίκη: Έχασε την ζωή της μια γυναίκα, μόλις 45 ετών

Ένα ακόμη θλιβερό περιστατικό προστέθηκε στη μακρά λίστα των θυμάτων της ασφάλτου, σκορπίζοντας το πένθος στην ευρύτερη περιοχή του Λαγκαδά στη Θεσσαλονίκη. Το τροχαίο δυστύχημα, που σημειώθηκε το απόγευμα της Τρίτης 31 Μαρτίου 2026, είχε ως τραγικό απολογισμό την απώλεια μιας γυναίκας ηλικίας 45 ετών και τον τραυματισμό ενός άνδρα, οι οποίοι ενεπλάκησαν σε μια σφοδρή μετωπική σύγκρουση κάτω από συνθήκες που διερευνώνται από τις αρμόδιες αρχές.
Το συμβάν έλαβε χώρα περίπου στις 7:30 το απόγευμα, πάνω στην επαρχιακή οδό που συνδέει το Κολχικό με τον Σοχό, στο ύψος του οικισμού Λοφίσκου. Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν συγκεντρωθεί από την Τροχαία μέχρι αυτή τη στιγμή, το επιβατικό αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε η άτυχη 45χρονη συγκρούστηκε με το όχημα που οδηγούσε ο άνδρας. Η ένταση της σύγκρουσης ήταν τέτοια που και τα δύο οχήματα υπέστησαν σοβαρότατες υλικές ζημιές, μετατρέποντας τις καμπίνες των οδηγών σε μια μάζα σιδερικών και εγκλωβίζοντας τους επιβαίνοντες στο εσωτερικό τους.
Αμέσως μετά τη σύγκρουση, στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της Αστυνομίας, ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, καθώς και η Πυροσβεστική Υπηρεσία, η συμβολή της οποίας ήταν καθοριστική για την ανάσυρση των εμπλεκομένων. Στην επιχείρηση συμμετείχαν συνολικά πέντε πυροσβέστες με δύο ειδικά οχήματα, οι οποίοι χρησιμοποίησαν διασωστικά εργαλεία για να απεγκλωβίσουν τους δύο οδηγούς από τα συντρίμμια. Δυστυχώς, για την 45χρονη γυναίκα οι προσπάθειες ήταν μάταιες, καθώς ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις της και διαπιστώθηκε ο θάνατός της.
Διαβάστε επίσης
Ο οδηγός του δεύτερου οχήματος, ο οποίος τραυματίστηκε κατά τη σύγκρουση, παραλήφθηκε από το πλήρωμα του ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε νοσοκομείο στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες και να υποβληθεί σε όλες τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις. Η κατάσταση της υγείας του παρακολουθείται από τους θεράποντες ιατρούς, ενώ οι αρχές αναμένουν τη βελτίωση της κατάστασής του ώστε να μπορέσει να δώσει τη δική του εκδοχή για το πώς συνέβη το μοιραίο περιστατικό.
Η κυκλοφορία στην επαρχιακή οδό Κολχικού – Σοχού παρέμεινε περιορισμένη για αρκετή ώρα, καθώς τα συνεργεία εργάζονταν για τον καθαρισμό του οδοστρώματος και την απομάκρυνση των κατεστραμμένων οχημάτων. Το τμήμα τροχαίας διενεργεί προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος, εξετάζοντας παράγοντες όπως η ταχύτητα, η κατάσταση του οδοστρώματος αλλά και η ορατότητα την ώρα εκείνη. Το νέο αυτό περιστατικό έρχεται να υπογραμμίσει για ακόμη μια φορά την ανάγκη για μεγάλη προσοχή στο οδικό δίκτυο της περιφέρειας, ειδικά κατά τις απογευματινές ώρες όπου οι συνθήκες φωτισμού αλλάζουν.






0 ΣΧΟΛΙΑ