Θεσσαλονίκη: Οδηγός βρήκε μωρό ενός έτους να μπουσουλάει στον δρόμο – Συνελήφθησαν οι γονείς του

Ένα αδιανόητο σκηνικό σημειώθηκε στη Θεσσαλονίκη, εκεί όπου αστυνομικοί προχώρησαν στη σύλληψη ενός ζευγαριού για έκθεση ανηλίκων, μετά τον εντοπισμό δύο μικρών παιδιών να περιφέρονται μόνα τους στον δρόμο.
Τα μωρά μπουσουλούσαν στον δρόμο
Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΛΑΣ, οι συλληφθέντες είναι ένας άνδρας αλβανικής καταγωγής και μια γυναίκα από τη Βουλγαρία. Το περιστατικό σημειώθηκε το πρωί στην περιοχή Χαριλάου, όταν οδηγός που κινούνταν εκεί, γύρω στις 9:50, βρήκε τα δύο παιδιά, ηλικίας ενός και δύο ετών, να μπουσουλάνε και να κινδυνεύουν στον δρόμο.
Τα παιδιά φέρονται να ξέφυγαν από την επίβλεψη των γονιών τους, βγαίνοντας από το σπίτι χωρίς να αντιλαμβάνονται τον κίνδυνο της κυκλοφορίας. Η άμεση παρέμβαση του οδηγού και η κλήση στις αρχές απέτρεψε ευτυχώς πιθανούς τραυματισμούς. Οι γονείς συνελήφθησαν και η υπόθεση πλέον εξετάζεται από τις αρμόδιες αρχές για να διασφαλιστεί η προστασία των ανηλίκων.






0 ΣΧΟΛΙΑ