Θεσσαλονίκη: Ανατριχιάζει ο διαχειριστής της πολυκατοικίας όπου έκλαιγε το μωρό – «Τρελάθηκα με αυτό που είδα»

Η υπόθεση στη Θεσσαλονίκη συνεχίζει να ερευνάται, με τις μαρτυρίες να πέφτουν «βροχή» για τους γονείς, που παράτησαν το μωρό τους στο μπαλκόνι μέσα σε δάκρυα, για να μπορέσουν να κοιμηθούν.
Οι γονείς και τα τέσσερα παιδιά τους, μάλιστα, συνελήφθησαν στη Βουπρασία της Ηλείας, όπου είχαν επιχειρήσει να μεταβούν μαζί με τα τέσσερα παιδιά τους, τα οποία βρίσκονται αυτή τη στιγμή σε προστατευτική φύλαξη στο νοσοκομείο του Πύργου, μέχρι ο εισαγγελέας να αποφασίσει για την τύχη τους.
Η μαρτυρία του διαχειριστή της πολυκατοικίας όπου παρατήθηκε το μωρό
Ο διαχειριστής της πολυκατοικίας, όπου βρέθηκε το μωρό στη Θεσσαλονίκη, μίλησε στον Alpha και αναφέρθηκε στο τι αντίκρυσε μπροστά του, με την περιγραφή του να ανατριχιάζει για το πώς εντόπισε το παιδί και το σε τι κατάσταση βρίσκονταν οι γονείς του.
«Πήρα τη σκάλα, που έχω στο μπαλκόνι, για να δω τι γίνεται στο διπλανό μπαλκόνι, και τρελάθηκα. Όταν είδα αφέθηκαν ελεύθεροι από τα δικαστήρια, είδα μόνο τα παιδιά στην είσοδο της οικοδομής για περίπου ένα τέταρτο, μετά δεν τους είδε ξανά κανείς. Οι γονείς ήταν ξάπλα σε στρώματα και το μωρό έξω να κοιμάται σκεπασμένο με κουβέρτα», σχολίασε.






0 ΣΧΟΛΙΑ