ΑΡΧΙΚΗ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΛΛΑΔΑ

Τέμπη: «Ραγίζει καρδιές» ο πατέρας του μοναδικού επιζώντα του πρώτου βαγονιού – «Εύχομαι αυτό το Σάββατο η προσευχή και η σκέψη όλων να γίνει η φωνή του Γεράσιμου»

Τέμπη
Καθώς συμπληρώνονται τρία χρόνια από τη μαύρη επέτειο για τα Τέμπη, το βλέμμα όλων στρέφεται και στον Γεράσιμο, τον μοναδικό επιζώντα του πρώτου βαγονιού.
Athensmagazine Ορίστε μας ως προτεινόμενη πηγή ειδήσεων στο Google

Συμπληρώνονται τρία χρόνια από την πολύνεκρη τραγωδία στα Τέμπη και ο Γεράσιμος, ο οποίος αποτελεί τον μοναδικό επιζώντα από το πρώτο βαγόνι του μοιραίου συρμού, εξακολουθεί να δίνει τον δικό του μεγάλο αγώνα σε κέντρο αποκατάστασης στη Λάρισα. Με αφορμή τα συλλαλητήρια που διοργανώνονται σε ολόκληρη την ελληνική επικράτεια για τη μαύρη αυτή επέτειο, ο πατέρας του, Διονύσης Γεωργιάδης, έστειλε ένα συγκινητικό μήνυμα μέσω του συνηγόρου του, Λουκά Αποστολίδη.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει το gegonota.news, ο κ. Γεωργιάδης εκφράζει την ευχή η προσευχή και η σκέψη όλων των πολιτών αυτό το Σάββατο να ταυτιστούν με τη φωνή του γιου του. Στη δήλωσή του περιγράφει τον καθημερινό «Γολγοθά» που βιώνει ο Γεράσιμος, τονίζοντας πως η καρδιά του παλικαριού συνεχίζει να χτυπά δυνατά εδώ και τρία χρόνια παρά τις αντιξοότητες.

Παράλληλα, αναφέρεται στη σκληρή δοκιμασία ολόκληρης της οικογένειας, η οποία καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να παραμείνει όρθια και να αντεπεξέλθει στον ατελείωτο σωματικό και ψυχικό πόνο που προκάλεσε το δυστύχημα. Η κοινοποίηση της δήλωσης από τον δικηγόρο του πατέρα έγινε με σεβασμό στη θλιβερή συμπλήρωση των τριών ετών από το συμβάν. Ακολουθεί η δήλωση:

Τέμπη: Η συγκλονιστική δήλωση του πατέρα του Γεράσιμου

Πέρασαν τρία χρόνια. Η πληγή παραμένει ανοιχτή κι αιμορραγούσα. Η τραγωδία στα Τέμπη μας νουθετεί. Η ζωή κάθε ανθρώπου δεν έχει ανταλλακτική αξία. Ο πόνος δεν έχει τέλος.

Τρία ολόκληρα χρόνια ο Γεράσιμος, σε άνιση μάχη, αγωνίζεται για τη ζωή του.

Τρία ολόκληρα μαρτυρικά χρόνια εξελίσσεται, ένα ατελείωτο ταξίδι σε νοσοκομεία Ελλάδας, Ευρώπης και Αμερικής… με μόνη συνοδεία την ελπίδα για ένα ακόμα θαύμα της Παναγίας.

Ένας λεβέντης που σε κάθε στιγμή της ζωής του αγωνιζόταν και αυτό συνεχίζει να κάνει και τώρα. Είναι τρομερά δύσκολο να αντιληφθεί κάποιος τον αγώνα του και αδύνατο να τον περιγράψει.

Σύσσωμο το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό βρίσκεται νυχθημερόν στο προσκεφάλι του.

ΕΥΧΟΜΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ Η ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΚΑΙ Η ΣΚΕΨΗ ΟΛΩΝ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΓΕΡΑΣΙΜΟΥ.

ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ.

ΙΣΩΣ ΕΙΣΑΚΟΥΣΤΕΙ ΚΑΙ ΕΚΕΙ. ΣΤΟ ΜΟΝΑΧΙΚΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ.

ΙΣΩΣ Ο ΗΧΟΣ, Η ΦΩΝΗ ΚΑΙ Η ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΝΑ ΦΩΤΙΣΕΙ ΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΤΟΥ ΓΕΡΑΣΙΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΣΠΑΣΕΙ ΤΗ ΒΑΣΑΝΙΣΤΙΚΗ ΣΙΩΠΗ ΤΟΥ.

ΙΣΩΣ ΙΣΩΣ ΙΣΩΣ.

Καλή Σαρακοστή

και η Ανάσταση του Κυρίου

ας φέρει και την Ανάσταση του Γεράσιμου

Διονύσιος Γεωργ. Γεωργιάδης”

0 ΣΧΟΛΙΑ

Προσθήκη Σχόλιου