Sulo Halili: Τον έκαψε ζωντανό ο πρώην της συντρόφου του; Ερωτική αντιζηλία βλέπουν πίσω από το έγκλημα στη Βοιωτία

Στο ΓΑΔΑ αναμένεται να μεταβούν σήμερα (12.11.2025) οι συγγενείς του 27χρονου οικοδόμου Sulo Halili, ο οποίος βρέθηκε απανθρακωμένος και δεμένος πισθάγκωνα μέσα σε κλεμμένο αυτοκίνητο στα Σκούρτα Βοιωτίας. Η επίσκεψη στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής (ΓΑΔΑ) έχει ως στόχο τη συνάντηση με τους αξιωματικούς του Τμήματος Ανθρωποκτονιών και την παροχή κρίσιμων στοιχείων για την άγρια δολοφονία, ενώ μέσω του συνηγόρου τους, Αλέξανδρου Παπαϊωαννίδη, θα προχωρήσουν σε παράσταση πολιτικής αγωγής.
«Θα σε κάψω!» – Το κίνητρο της ερωτικής αντιζηλίας
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι συγγενείς υποστηρίζουν σθεναρά πως πίσω από τη μυστηριώδη και φρικτή δολοφονία κρύβεται το κίνητρο της ερωτικής αντιζηλίας.
Μάλιστα, οι έρευνες των αστυνομικών έχουν ήδη επικεντρωθεί στον πρώην σύντροφο της φίλης του θύματος, ο οποίος φέρεται να είχε απειλήσει ευθέως τον 27χρονο οικοδόμο με καταγωγή από την Αλβανία, λέγοντάς του χαρακτηριστικά: «Θα σε κάψω!».
Οι συγγενείς, συνοδευόμενοι από τον συνήγορο και διερμηνέα, αναμένεται να καταθέσουν στο Ανθρωποκτονιών όλα όσα γνωρίζουν και υποψιάζονται για το άγριο σκηνικό που στήθηκε με θύμα τον δικό τους άνθρωπο.
Η οδύσσεια του τρόμου: Βασανιστήρια και εκτέλεση
Η υπόθεση δολοφονίας στη Βοιωτία αποτέλεσε από την πρώτη στιγμή γρίφο για την ΕΛΑΣ, ωστόσο τα στοιχεία δείχνουν ότι οι δράστες έτρεφαν ιδιαίτερο μίσος για τον 27χρονο, με στόχο όχι απλώς να τον σκοτώσουν, αλλά να τον εξαφανίσουν με φρικτό τρόπο.
Οι δολοφόνοι, χρησιμοποιώντας το πρόσχημα ενός ραντεβού με μία γυναίκα μέσω διαδικτυακής εφαρμογής, παρέσυραν τον οικοδόμο από τη Χαλκίδα στα Βίλια το απόγευμα της περασμένης Τρίτης.
Ο 27χρονος έφτασε στο γήπεδο του χωριού, όπου τηλεφώνησε γύρω στις 7:15 μ.μ. σε δικό του πρόσωπο για να πει ότι όλα ήταν καλά. Εκεί βρέθηκε και το αυτοκίνητό του.
Οι δράστες τον άρπαξαν, του πέρασαν χειροπέδες, τον βασάνισαν για τουλάχιστον 24 ώρες και τελικά τον πυροβόλησαν στο στήθος και τον σκότωσαν.
Το μεγάλο λάθος των δολοφόνων
Για να μην αφήσουν ίχνη DNA ή άλλα στοιχεία που θα μαρτυρούσαν την ταυτότητά τους, οι δράστες μετέφεραν τον νεκρό στα Σκούρτα Βοιωτίας και τον έκαψαν στο πίσω μέρος ενός αυτοκινήτου. Το όχημα αυτό είχε κλαπεί τον Μάιο από τη Γλυφάδα και έφερε κλεμμένες πινακίδες από όμοιο αυτοκίνητο της Πιερίας.
Αυτό ακριβώς το στοιχείο ίσως αποδειχθεί το μεγάλο λάθος τους: Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι οι δράστες ενδεχομένως να δραστηριοποιούνται στη Βόρεια Ελλάδα και να κατέβηκαν στην περιοχή της Βοιωτίας ειδικά για να εκτελέσουν τον οικοδόμο.
Διαβάστε επίσης
Η έλλειψη του κινητού τηλεφώνου του θύματος, το οποίο δεν έχει βρεθεί, αποτελεί ένα ακόμη κρίσιμο στοιχείο, καθώς εκτιμάται ότι μπορεί να αποκαλύψει ποιοι τον προσέγγισαν μέσω της διαδικτυακής εφαρμογής για να τον παρασύρουν στην ενέδρα.
Οι αναλυτές του Ανθρωποκτονιών συνεχίζουν τις έρευνες, εστιάζοντας πρωτίστως στην υπόθεση της ερωτικής αντιζηλίας, αλλά εξετάζουν παράλληλα και όλα τα άλλα ενδεχόμενα για το κίνητρο της άγριας δολοφονίας.






0 ΣΧΟΛΙΑ