ΑΡΧΙΚΗ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΛΛΑΔΑ

Σοβαρό ατύχημα στον Λυκαβηττό – Τουρίστας έπεσε στο κενό

Σοβαρό ατύχημα στον Λυκαβηττό – Τουρίστας έπεσε στο κενό
Άμεση κινητοποίηση του ΕΚΑΒ
Athensmagazine Ορίστε μας ως προτεινόμενη πηγή ειδήσεων στο Google

Σήμερα Τρίτη 12 Αυγούστου, νωρίς το πρωί, σημειώθηκε σοβαρό περιστατικό στον λόφο του Λυκαβηττού, όταν ένας άνδρας περίπου 50 ετών, υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, έπεσε στο κενό από ύψος περίπου 30 μέτρων, δίπλα στην εκκλησία του Αγίου Γεωργίου.

Άμεση κινητοποίηση των ομάδων διάσωσης

Άνδρας επέζησε ύστερα από την πτώση ύψους 30 μέτρων

Αμέσως στο σημείο έσπευσαν ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής, με τουλάχιστον 10 πυροσβέστες και 3 οχήματα, προκειμένου να διασφαλίσουν την επιχείρηση ανάσυρσής του. Το ΕΚΑΒ ανταποκρίθηκε άμεσα: ο τραυματίας ανασύρθηκε και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο, έχοντας τις αισθήσεις του και διαμπερές τραύμα στο πόδι.

Ερευνούνται τα αίτια της πτώσης του

Τα αίτια της πτώσης παραμένουν ακόμη αδιευκρίνιστα. Οι αστυνομικές αρχές εξετάζουν τόσο το ενδεχόμενο ατυχήματος όσο και την πιθανότητα παθολογικής ή ψυχολογικής κατάστασης που να οδήγησε στο συμβάν.

Η επιχείρηση ολοκληρώθηκε μετά τη διασφάλιση της σταθερής κατάστασης του τραυματία. Το περιστατικό προκαλεί προβληματισμό για την ασφάλεια των επισκεπτών σε δημοφιλή σημεία όσο και αφορά τους μηχανισμούς πρόληψης και παρακολούθησης τέτοιων χώρων.

0 ΣΧΟΛΙΑ

Προσθήκη Σχόλιου