ΑΡΧΙΚΗ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΛΛΑΔΑ

Σοκ στη Θεσσαλονίκη: Οδηγούσε μεθυσμένος, προκάλεσε τροχαίο και χτύπησε αστυνομικό

Σοκ στη Θεσσαλονίκη: Οδηγούσε μεθυσμένος, προκάλεσε τροχαίο και χτύπησε αστυνομικό
Athensmagazine Ορίστε μας ως προτεινόμενη πηγή ειδήσεων στο Google

Συνελήφθη ένας 35χρονος στη Θεσσαλονίκη που οδηγούσε μεθυσμένος και προκάλεσε τροχαίο ατύχημα πέφτοντας πάνω σε διαχωριστική νησίδα. Παράλληλα, φέρεται να επιτέθηκε λεκτικά στους αστυνομικούς που έσπευσαν να τον βοηθήσουν και για να αποφύγει τη σύλληψή του τούς επιτέθηκε, τραυματίζοντας έναν εξ αυτών.

35χρονος προκάλεσε τροχαίο και τραυμάτισε αστυνομικό

Το συμβάν, όπως ανακοίνωσε η αστυνομία, συνέβη τα ξημερώματα της Δευτέρας σε περιοχή της Τούμπας. Από το τροχαίο προκλήθηκαν μόνο υλικές ζημιές, ενώ ο τραυματισμός του αστυνομικού δεν εμπνέει ανησυχία. Ο 35χρονος συνελήφθη και με την εις βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία οδηγείται στον αρμόδιο εισαγγελέα, αναφέρει η ΕΡΤ.

Στο μεταξύ, στο πλαίσιο των αστυνομικών ελέγχων συνελήφθησαν το τελευταίο 24ωρο άλλοι τρεις οδηγοί– οι δύο επειδή οδηγούσαν ενώ τους είχαν αφαιρεθεί τα διπλώματά τους κι ο τελευταίος επειδή έπιασε τιμόνι έχοντας καταναλώσει αλκοόλ.

0 ΣΧΟΛΙΑ

Προσθήκη Σχόλιου