ΑΡΧΙΚΗ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΛΛΑΔΑ

Σοκ στη Θεσσαλονίκη: Νεκρός ο 23χρονος Σέρβος στο τροχαίο στο Βαθύλακκο

Σοκ στη Θεσσαλονίκη: Νεκρός ο 23χρονος Σέρβος στο τροχαίο στο Βαθύλακκο
ΕΚΑΒ (ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
Athensmagazine Ορίστε μας ως προτεινόμενη πηγή ειδήσεων στο Google

Έχασε τη ζωή του ο 23χρονος Σέρβος που είχε τραυματιστεί σοβαρά σε τροχαίο στον Βαθύλακκο Θεσσαλονίκης.

Ασθενοφόρο (Φωτογραφία αρχείου: ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)

Το δυστύχημα συνέβη όταν τρία οχήματα συγκρούστηκαν έξω από τον Βαθύλακκο. Από τη σύγκρουση τραυματίστηκαν πέντε άτομα, εκ των οποίων οι τέσσερις ελαφρά. Για τον πέμπτο τραυματία χρειάστηκε επιχείρηση απεγκλωβισμού, ενώ διασωληνώθηκε επί τόπου από την Κινητή Μονάδα του ΕΚΑΒ.

Όλοι οι τραυματίες διακομίστηκαν στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ, όμως παρά τις προσπάθειες των γιατρών, ο 23χρονος δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή, με μια τραγωδία να λάβει τόπο προηγουμένως στο Κιλκίς.

Με ένα 5χρονο παιδί το τροχαίο στη Συγγρού: Πώς έγινε η σύγκρουση του λεωφορείου με το αυτοκίνητο

Έξι άτομα τραυματίστηκαν σε τροχαίο που σημειώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης (30/7) στη Λεωφόρο Συγγρού, όταν λεωφορείο της γραμμής 550 συγκρούστηκε με ΙΧ αυτοκίνητο.

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ (Φωτογραφία αρχείου: ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)

Σύμφωνα με πληροφορίες από την ΟΣΥ, ο οδηγός του ΙΧ επιχείρησε απότομη στροφή από τη Συγγρού προς την Καλλιρόης, σε ένα σημείο όπου ο οδηγός του λεωφορείου κατάφερε να φρενάρει εγκαίρως.

Οι τραυματίες, μεταξύ των οποίων και ένα ανήλικο παιδί, υπέστησαν ελαφρά τραύματα και διακομίστηκαν στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους. Το λεωφορείο υπέστη μικρές υλικές ζημιές.

0 ΣΧΟΛΙΑ

Προσθήκη Σχόλιου