ΑΡΧΙΚΗ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΛΛΑΔΑ

Συνελήφθη ο Τούρκος μαφιόζος που πυροβόλησε κατά πρακτόρων της ΕΥΠ στη Θεσσαλονίκη – Πού κρυβόταν

Συνελήφθη ο Τούρκος μαφιόζος που πυροβόλησε κατά πρακτόρων της ΕΥΠ στη Θεσσαλονίκη – Πού κρυβόταν
Το τζιπ στο οποίο επέβαιναν οι τρεις δράστες, μέλη της τουρκικής μαφίας
Athensmagazine Ορίστε μας ως προτεινόμενη πηγή ειδήσεων στο Google

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση με τους πυροβολισμούς εναντίον στελεχών της ΕΥΠ στη Θεσσαλονίκη, καθώς συνελήφθη ένα Τούρκος υπήκοος ο οποίος φέρεται να άνοιξε πυρ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Open, ο άνδρας κρυβόταν σε ένα σπίτι σε ορεινό χωριό της Ροδόπης και ήταν αυτός που άνοιξε πυρ κατά των πρακτόρων.

Χειροπέδες στον έναν Τούρκο – Αναζητούνται ακόμα δύο

Η σύλληψή του έγινε από άνδρες της Υποδιευθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος της Θεσσαλονίκης μαζί με ΕΚΑΜ.

Οι αστυνομικοί επιβεβαίωσαν ότι ο δράστης πράγματι ήταν το άτομο που είχε βρει καταφύγιο στο συγκεκριμένο σπίτι και προχώρησαν σε επιχείρηση που έγινε ξημερώματα του Σαββάτου.

Αυτή την ώρα, μεταφέρεται αρχικά στην αστυνομική διεύθυνση στη Ροδόπη. Εντός της ημέρας θα μεταφερθεί στη Θεσσαλονίκη.

Σημειώνεται ότι αναζητούνται άλλα δύο άτομα που ήταν στο αυτοκίνητο όταν πυροβόλησαν. Οι πληροφορίες λένε ότι κάπου εκεί ενδεχομένως να βρίσκονται και οι υπόλοιποι.

0 ΣΧΟΛΙΑ

Προσθήκη Σχόλιου