ΑΡΧΙΚΗ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΛΛΑΔΑ

Συναγερμός στο Παγκράτι: Νεκρός άνδρας μετά από φωτιά στο αυτοκίνητό του – Βρέθηκε στη θέση του συνοδηγού

Συναγερμός στο Παγκράτι: Νεκρός άνδρας μετά από φωτιά στο αυτοκίνητό του – Βρέθηκε στη θέση του συνοδηγού
Μυστήριο έχουν προκαλέσει οι συνθήκες θανάτου ενός άνδρα που απανθρακώθηκε σε αυτοκίνητο
Athensmagazine Ορίστε μας ως προτεινόμενη πηγή ειδήσεων στο Google

Μυστήριο έχουν προκαλέσει οι συνθήκες θανάτου ενός άνδρα που εντοπίστηκε νεκρός σε φλεγόμενο αυτοκίνητο τα ξημερώματα στο Παγκράτι. Η Πυροσβεστική Υπηρεσία κλήθηκε στη 01:00 να σβήσει πυρκαγιά που σημειώθηκε σε αυτοκίνητο που βρισκόταν στην Οδό Μάρκου Μουσούρου στην περιοχή Μετς. Κατά την κατάσβεση της πυρκαγιάς οι πυροσβέστες ανέσυραν τη σορό ενός άνδρα.

Το χρονικό της τραγωδίας

Το τραγικό περιστατικό έγινε στην οδό Μάρκου Μουσούρου στο Μετς, λίγο πριν τη μια, σε ένα ερημικό σημείο, κοντά στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ. Οι πυροσβέστες που κλήθηκαν να σπεύσουν στο σημείο, κατάφεραν να σβήσουν τη φωτιά μέσα σε λίγα λεπτά και δυστυχώς εκείνη τη στιγμή συνειδητοποίησαν πως μέσα στο φλεγόμενο τζιπ υπήρχε μία απανθρακωμένη σορός.

Ταυτόχρονα, άλλη ομάδα αστυνομικών ξεκίνησε να παρατηρεί ποιες κάμερες από κατοικίες της Μουσούρου «βλέπουν» προς το σημείο όπου εκδηλώθηκε η φωτιά.

Η σορός παρέμενε στο σημείο μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες καθώς η έρευνα συνεχιζόταν, με όλα τα ενδεχόμενα, ακόμα και αυτό της εγκληματικής ενέργειας, να είναι ανοιχτά. Παράλληλα να σας θυμίσουμε ότι σημειώθηκαν νέες εξελίξεις στην υπόθεση της φονικής έκρηξης στη Θεσσαλονίκη.

Το τζιπ, σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα, ήταν σταθμευμένο στο ίδιο σημείο από το μεσημέρι της Τετάρτης και έχει ξένες πινακίδες, κόκκινου χρώματος – με το φορμάτ (τρεις αριθμοί, ακολουθούμενοι από τρία γράμματα) να παραπέμπει σε πινακίδες κυκλοφορίας Βελγίου.

Από τη φωτιά προκλήθηκαν φθορές σε ένα ακόμη όχημα που ήταν σταθμευμένο στο σημείο.

 

0 ΣΧΟΛΙΑ

Προσθήκη Σχόλιου