ΑΡΧΙΚΗ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΛΛΑΔΑ

Συγκινεί ο Θανάσης Κατερινόπουλος: «Ο Πέτρος Κουσουλός είναι σαν το μεγάλο μου γιο που δεν έχω πια»

Συγκινεί ο Θανάσης Κατερινόπουλος: «Ο Πέτρος Κουσουλός είναι σαν το μεγάλο μου γιο που δεν έχω πια»
Ο Θανάσης Κατερινόπουλος σε νέα του συνέντευξη
Athensmagazine Ορίστε μας ως προτεινόμενη πηγή ειδήσεων στο Google

Ο Θανάσης Κατερινόπουλος μίλησε στην εκπομπή Weekenders, όπου με αφοπλιστική ειλικρίνεια αναφέρθηκε στη ζωή και την καριέρα του.

Ο έμπειρος αστυνομικός, που έγινε ιδιαίτερα αγαπητός στο τηλεοπτικό κοινό για τις εύστοχες παρατηρήσεις και το καυστικό του χιούμορ, σχολίασε τη σχέση του με τον Πέτρο Κουσουλό, τα σχόλια του Twitter, αλλά και τις πολύκροτες υποθέσεις που σημάδεψαν την Ελλάδα, αναφερόμενος εσχάτως και στην υπόθεση του Βασίλη Καλογήρου.

Η συνέντευξη του Θανάση Κατερινόπουλου

«Δεν έχω καβαλήσει καλάμι και ούτε πρόκειται – είναι επικίνδυνο όργανο», είπε με το γνωστό του χιούμορ. Όσο για τον Πέτρο Κουσουλό, δεν δίστασε να αποκαλύψει τη βαθιά συναισθηματική του σχέση μαζί του: «Είναι φίλος, κουμπάρος, τον βλέπω σαν τον μεγάλο μου γιο που δεν τον έχω πια. Έχει φοβερές νομικές γνώσεις και αυτό κάνει τη διαφορά».

Όσον αφορά τα σχόλια και τα παρατσούκλια στο Twitter, ο Θανάσης Κατερινόπουλος έδειξε ότι δεν ιδρώνει το αυτί του: «Γελάω με τους χαρακτηρισμούς του “ειδώλου” και της “καραφλής οβίδας”. Από 22 χρονών δεν έχω μαλλιά, άρα δεν με προσβάλλει καθόλου, το έχω συνηθίσει». Όπως αποκάλυψε, έχει και θαυμάστριες, αλλά η σύντροφός του τις… διώχνει: «Αρκετές τηλεθεάτριες ζητούν να με γνωρίσουν αλλά μάλλον το έτερόν μου ήμισυ έχει δώσει γραμμή να μην μου τα λένε».

Φυσικά, αναφέρθηκε και στις πολύκροτες υποθέσεις που έχει σχολιάσει δημόσια, επισημαίνοντας ότι πάντα ξέρει τι λέει: «Φωτογράφισα από την αρχή τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο ως ένοχο και δικαιώθηκα. Λέω τις σκέψεις μου μέχρι εκεί που δεν μπορεί να μου ασκηθεί ποινική δίωξη».

Ιδιαίτερη μνεία έκανε στην υπόθεση του Βασίλη Καλογήρου, σημειώνοντας ότι από την πρώτη στιγμή τη θεώρησε εγκληματική ενέργεια: «Μου έκανε εντύπωση ότι η οικογένεια προσέλαβε ιδιωτικό ερευνητή. Η εισαγγελέας Λάρισας θα έπρεπε να εμπιστευτεί τις Αρχές, λόγω και της θέσης της».

Δεν έκρυψε τη βαθιά του ευαισθησία σε υποθέσεις που αφορούν παιδιά, ιδιαίτερα μετά την προσωπική του τραγωδία: «Πάντα ήμουν ευαισθητοποιημένος, αλλά μετά την απώλεια του γιου μου είμαι ακόμα περισσότερο». Τέλος, ο Θανάσης Κατερινόπουλος αναφέρθηκε στην υπόθεση της Αμαλιάδας, εκτιμώντας ότι θα μας απασχολήσει για καιρό: «Θα πάρει χρόνια μέχρι να φτάσει στο τέλος της».

«Βόμβα» Κατερινόπουλου: Η αποκάλυψη για το μπάζωμα των Τεμπών που αλλάζει τα πάντα

Μεγάλες αποκαλύψεις έγιναν από τον Θανάση Κατερινόπουλο για την τραγωδία στα Τέμπη αναφορικά με τον ρόλο του Βασίλη Παπαγεωργίου στο μπάζωμα του χώρου του δυστυχήματος και την κατάθεσηγια τον φαλακρό με το μουστάκι που έδωσε εντολή να γίνουν όλα «λαμπίκο».

Ειδικότερα, ο Ταξίαρχος στην εκπομπή «Open Τώρα» του Πέτρου Κουσουλού αποκάλυψε πως στο κλιμάκιο διερεύνησης του χώρου στο Κουλούρι για την τραγωδία των Τεμπών, βρίσκεται πολύ συγγενικό πρόσωπο του Βασίλη Παπαγεωργίου.

«Θα κρυφτεί λίγους μήνες η αλήθεια. Ο κος Παπαγεωργίου ήταν γενικός γραμματέας Πολιτικής Προστασίας και αρχηγός Πυροσβεστικής. Άγνοια σχεδίου δεν υπάρχει, καθώς ήταν ο αρμόδιος που έπρεπε να διατάξει την εφαρμογή σχεδίου για τη διαχείριση του χώρου του δυστυχήματος. Γνώσεις διέθετε. Δεν υπάρχει δικαιολογία. Εδώ, δεν υπάρχει ένα απλό φάουλ, αλλά ένα κατά εντολή φάουλ, τεράστιο και εγκληματικό».

Και συνέχισε: «Στην υπηρεσία διερεύνησης στο Κουλούρι υπάρχει πολύ στενό συγγενικό πρόσωπο του κυρίου Παπαγεωργίου – Πρέπει να εξαιρεθεί! Πρέπει να ζητήσει την εξαίρεση του. Οφείλει να βγει εκτός! Ξέρουμε πώς λειτουργεί το σύστημα δικαιοσύνης που παίρνει εντολές σκύβοντας και έρποντας στην πολιτική εξουσία. Να τελειώνει το παραμύθι!»

Τέμπη: Τι μπορεί να βρει το κλιμάκιο της Πυροσβεστικής στα συντρίμμια 2 χρόνια μετά την τραγωδία;

0 ΣΧΟΛΙΑ

Προσθήκη Σχόλιου