ΑΡΧΙΚΗ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΛΛΑΔΑ

Σέρρες: Αγνοείται ο διοικητής του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Πορροΐων – Μεγάλη επιχείρηση για τον εντοπισμό του

Αγωνία για τον αγνοούμενο στις Σέρρες
Silver Alert για τον Κωνσταντίνο Γκίνη
Athensmagazine Ορίστε μας ως προτεινόμενη πηγή ειδήσεων στο Google

Συναγερμός έχει σημάνει στις Σέρρες από χθες το πρωί, 23 Δεκεμβρίου, μετά την εξαφάνιση του Κωνσταντίνου Γκίνη, διοικητή του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Πορροΐων. Ο 45χρονος άνδρας αγνοείται από το πρωί της Τρίτης, με τη σύζυγό του να δηλώνει την απουσία του στο Αστυνομικό Τμήμα Πορροΐων, καθώς είχε να επιστρέψει στο σπίτι και να εμφανιστεί στην υπηρεσία για πάνω από 24 ώρες.

Αγνοείται ο 45χρονος διοικητής Πυροσβεστικής

Άμεσα κινητοποιήθηκαν πυροσβέστες από το Κλιμάκιο Πορροΐων και από γειτονικές περιοχές, ενώ η Αστυνομία συνδράμει στον συντονισμό των ερευνών και στη συλλογή πληροφοριών. Οι έρευνες εκτείνονται σε ορεινές, δύσβατες και αγροτικές περιοχές, με στόχο τον εντοπισμό τόσο του διοικητή όσο και του οχήματός του, που αποτελεί κρίσιμο στοιχείο για την εξέλιξη της έρευνας.

Εξαφάνιση διοικητή Πυροσβεστικού Κλιμακίου Πορροΐων
Ο αγνοούμενος Κωνσταντίνος Γκίνης

Οι αρχές έχουν εκδώσει Silver Alert για την εξαφάνιση, προκειμένου να ενημερωθεί άμεσα το κοινό και να υπάρξει κινητοποίηση για οποιαδήποτε πληροφορία μπορεί να οδηγήσει στον εντοπισμό του. Παρά το γεγονός ότι ο Κωνσταντίνος Γκίνη βρισκόταν σε άδεια, συνήθιζε να επισκέπτεται το Κλιμάκιο Πορροΐων και να συμμετέχει σε υπηρεσιακές δράσεις, γεγονός που δυσκολεύει τον εντοπισμό του καθώς οι συνήθεις διαδρομές του δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως ασφαλής οδηγός.

Μέχρι στιγμής δεν έχει ζητηθεί η συνδρομή της Πολιτικής Προστασίας ή των δυνάμεων της ΕΜΑΚ, ωστόσο οι έρευνες συνεχίζονται με αμείωτη ένταση. Η εξαφάνιση του Κωνσταντίνου Γκίνη έχει προκαλέσει μεγάλη ανησυχία στην τοπική κοινωνία, καθώς πρόκειται για έναν έμπειρο πυροσβέστη και διοικητή που έχει αφιερώσει χρόνια στην προστασία των πολιτών.

0 ΣΧΟΛΙΑ

Προσθήκη Σχόλιου